logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Wonen

Obvion geeft nu ook korting bij energielabel B

Obvion geeft nu ook een duurzaamheidskorting bij energielabel B (bij introductie -0,05%). Daarnaast geeft de geldverstrekker een extra korting bij energielabel A t/m A++++. De nieuwe duurzaamheidskorting bij een energielabel B geldt voor aanvragen va


  • Sep 25 2024
  • 40
  • 4208 Views
Obvion geeft nu ook korting bij energielabel B

Obvion geeft nu ook een duurzaamheidskorting bij energielabel B (bij introductie -0,05%). Daarnaast geeft de geldverstrekker een extra korting bij energielabel A t/m A++++. De nieuwe duurzaamheidskorting bij een energielabel B geldt voor aanvragen vanaf 24 september 2024.

Obvion gaf al een duurzaamheidskorting vanaf label A. Om voor de korting in aanmerking te kunnen komen vraagt Obvion een geldig energie- of taxatierapport met het definitieve energielabel te overleggen. Klanten met een woning waarvoor bij Obvion een geldig energielabel B of hoger is geregistreerd, ontvangen aan het einde van de rentevaste periode een renteherzieningsvoorstel, inclusief de dan geldende duurzaamheidskorting. In andere gevallen moet de klant zelf vóór de start van de nieuwe rentevaste periode een geldig energierapport met het definitieve energielabel aanleveren.

De duurzaamheidskorting die Obvion geeft geldt niet bij leningdelen met flexibele rente, leningdelen met Obvion Maandvariabele rente, overbruggingskrediet en voor woningen die niet als hoofdverblijf worden gebruikt, met uitzondering van leningen bij de Verhuur- en Recreatiehypotheek.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image