logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Wonen

Genomineerden ‘Meest inspirerende adviseur 2024’

Voor de verkiezing ‘Meest inspirerende adviseur van Nederland’ is Nationale-Nederlanden in aanloop naar HypoVak voor het derde opeenvolgende jaar op zoek gegaan naar adviseurs die vooroplopen in de transitie van hypotheekadviseur naar duurzaam financ


  • Sep 27 2024
  • 33
  • 3165 Views
Genomineerden ‘Meest inspirerende adviseur 2024’

Voor de verkiezing ‘Meest inspirerende adviseur van Nederland’ is Nationale-Nederlanden in aanloop naar HypoVak voor het derde opeenvolgende jaar op zoek gegaan naar adviseurs die vooroplopen in de transitie van hypotheekadviseur naar duurzaam financieel woonadviseur.

‘Hun verhalen zijn bedoeld om andere adviseurs te inspireren’

Uit de vele inzendingen zijn de inspirerende verhalen van vijf adviseurs uitgekozen.

Rob Vermeulen – Axi-Plan Adviesgroep

Rob begon ooit als stagiair bij Axi-Plan en voelde zich daar helemaal op zijn plek. Inmiddels werkt hij er al 23 jaar; sinds 2006 als mede-eigenaar. Woningverduurzaming vinden ze zo belangrijk dat ze een buurtinitiatief hebben ontwikkeld. Alle huizenbezitters in een wijk krijgen tijdens een informatieavond de kans om hun verduurzamingsmogelijkheden te bekijken én meteen te laten doorrekenen.

Rob vindt het belangrijk om een band op te bouwen met klanten: “We willen dat een klant ons altijd benadert als er iets aan de hand is”.

Bram van der Steen – Steen Advies-groep

Zo’n dertig jaar geleden heeft Brams vader Handass opgericht. Inmiddels zijn Bram en zijn broer mede-eigenaar en sinds kort heet het familiebedrijf Steen Adviesgroep. In de toekomst willen ze een totaalconcept rondom wonen aanbieden, waarbij duurzaamheid bovenaan het lijstje staat.

Bram wil de kennis en kunde op het gebied van woningverduurzaming zelf in huis hebben, daarom volgt hij een opleiding tot EPA-adviseur. Zijn visie op de rol van adviseurs: “Ik denk dat wij een steentje kunnen bijdragen om klanten iets meer bewust te maken.”

Michiel Minneboo – Hyppe

Michiel begon zijn eigen onderneming net voor de bankencrisis van 2008. Om het bedrijf te redden ging hij letterlijk de straat op, op zoek naar klanten en partijen om mee samen te werken. Dankzij die mentaliteit en zijn betrokkenheid bij de klant heeft hij nu een grote portefeuille met trouwe klanten. Ook op het gebied van woningverduurzaming zoekt hij de samenwerking.

Zijn visie: “Alleen achter je bureau blijven zitten, gaat gewoon niet werken. Maak kennis met die bedrijven en ga je erin verdiepen”.

Maurice Lemmens – VIND Financieel Advies & Makelaardij

Met hun financieel advies en de makelaardij bieden Maurice en zijn jonge team een totaalpakket aan. Ze kunnen klanten die een huis willen kopen niet alleen begeleiden bij die aankoop, maar ook meteen het financiële plaatje inzichtelijk maken. De klant weet daardoor precies wat er mogelijk is. Ook de voordelen van een duurzame(re) woning nemen ze standaard mee in hun gesprekken.

Bij VIND streven ze bovendien naar een langetermijnrelatie met hun klanten, onder het motto “geen zorgen, daar zorgen wij voor”.

Mike van Dijk – De Hypotheker Bergen op Zoom

Mike werkt in het familiebedrijf waarmee zijn schoonouders dertig jaar geleden zijn begonnen. Inmiddels komen de kleinkinderen van hun eerste klanten langs voor advies. Mike weet dus alles over een duurzame klantrelatie. Sowieso is duurzaamheid een vanzelfsprekend gespreksonderwerp voor hem en hij ziet in de praktijk hoe de verschillende generaties hiermee omgaan.

Mike’s advies aan andere adviseurs? “Zorg dat je zichtbaar bent”.

Jury en uitreiking

Met de genomineerde adviseurs is een podcast opgenomen. Een jury kiest uit de vijf goede voorbeelden voor vakgenoten én klanten een winnaar. Die wordt bekendgemaakt op HypoVak, tijdens een feestelijke bijeenkomst om 12:30 uur in de stand van Nationale-Nederlanden. De winnaar deelt zijn inspirerende verhaal tijdens het plenaire middagprogramma in een interview gesprek met presentator Donatello Piras.

De winnaar mag zich het komende jaar de meest inspirerende adviseur van Nederland noemen. Vorig jaar werd de award gewonnen door Siska Danhoff van Lamberink Financieel Adviseurs uit Assen. Zij laat de duurzame opties die tijdens het adviesgesprek ter sprake komen zien in het Woonwensfabriek Inspiratiecentrum.

Beluister hier de podcasts van de vijf genomineerde adviseurs

 

 

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image