logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Yatch

Bootshows in Thailand vormen een strategische alliantie om in 2025 een enkele show in Phuket te organiseren

David Hayes, CEO van de Thailand International Boat Show-organisatoren JAND Events , zei: “We weten dat de industrie slechts één show wil, en deze strategische alliantie met M Vision zal precies dat opleveren - samen streven we ernaar om de best moge

door: Easy Branches Marine

  • Jun 17 2024
  • 38
  • 2705 Views
Bootshows in Thailand vormen een strategische alliantie om in 2025 een enkele show in Phuket te organiseren


Thailand, 17 juni 2024 - De organisatoren van het Thailand International Boat Show A Luxury Lifestyle Event en Thailand Boat Festival kondigen vandaag aan dat ze een strategische alliantie hebben gevormd om van 9 tot 12 januari 2025 een enkele bootshow te organiseren in Phuket in Phuket Yacht Haven. De naam van het evenement blijft ‘Thailand International Boat Show’, omdat de twee organisatoren hun complementaire ervaring willen benutten en de show van 2025 willen opschalen tot de grootste tot nu toe.




David Hayes, CEO van de Thailand International Boat Show-organisatoren JAND Events , zei: “We weten dat de industrie slechts één show wil, en deze strategische alliantie met M Vision zal precies dat opleveren - samen streven we ernaar om de best mogelijke boot- en lifestyle-show te bieden in 2025. De ervaring van M Vision met het organiseren van grootschalige Thaise consumentenevenementen vormt een aanvulling op onze bootshow- en luxe-evenementenervaring, en hoewel we ernaar streven om het internationale bezoekersaantal verder te laten groeien, zullen we dit jaar ook voortbouwen op ons Thaise bezoekerssucces en onze inspanningen voor 2025 een boost geven.”

Bedrijven en partners van het Thailand Boat Festival zullen zich aansluiten bij de geweldige line-up van boot- en luxemerken van over de hele wereld waarvan al is bevestigd dat ze deelnemen aan de Thailand International Boat Show 2025.




Over de alliantie zei Opas Cherdpunt, CEO van M Vision Public Company Limited : “Het afstemmen van onze inspanningen op de Thailand International Boat Show is heel logisch voor de industrie en het hosten ervan in Phuket Yacht Haven is de ideale locatie. Dit geeft ons meer ruimte in het water en mogelijkheden om meer lifestyle-displays en activiteiten op het land toe te voegen. En met directe toegang tot de baai van Phang Nga hebben bootexposanten de mogelijkheid om potentiële kopers mee te nemen op proefvaarten tijdens de beurs.”

Het Thailand International Boat Show A Luxury Lifestyle Event omvat ook de tweede jaarlijkse Thailand Yachting Conference op 8 januari 2025 en de jachtprijzen en het galadiner die avond. Ga voor meer informatie naar www.thailandinternationalboatshow.com .




De officiële naam en contactgegevens van het evenement zijn als volgt:
Naam: Thailand Internationale Bootshow
Website: https://www.thailandinternationalboatshow.com
Sociale media: Facebook: @ThailandInternationalBoatShow , IG: @thailandinternationalboatshow , X:
@Thaiintboatshow , TikTok: @thaiintboatshow , YouTube: @thailandinternationalboats8709 .
E-mail: info@thailandinternationalboatshow.com
Tel: +66 (0) 76 600 225

 
It’s possible to make a deal for place Your yachting marine industry articles on these domains

Yacht News and Marine Industry Guest Posting Sites

https://seayachtingmagazine.com/yachts-news

https://easybranches.com/lifestyle/yacht

https://worldnews.easybranches.com/lifestyle/yacht

https://marineluxurylifestyle.easybranches.com/n

Our real-time page visitors and more websites:
https://visitors.easybranches.com

Listing Packages:
https://marineluxurylifestyle.easybranches.com/packages

Yachts for sale and Charter:
https://marineluxurylifestyle.easybranches.com/y

Instagram @EasyBranchesMarine

Contact info@easybranches.com

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites