logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Yatch

iAQUA Ocean Safety Lithium Safety Store bekroond

DE iAQUA Ocean Safety Lithium Safety Store™ is bekroond met de hoogste niveaus van veiligheidscertificeringen voor de opslag en het transport van lithiumbatterijen.MCA MGN 681 (M), UL, BSI, ASTM INTERNATIONAAL & ISO

door: Easy Branches Team - Guest Posting link building Services

  • Dec 20 2023
  • 33
  • 3687 Views
iAQUA Ocean Safety Lithium Safety Store bekroond

iAQUA Ocean Safety Lithium Safety Store bekroond

 

MCA MGN 681 (M), UL, BSI, ASTM INTERNATIONAAL & ISO

DE iAQUA Ocean Safety Lithium Safety Store™ is bekroond met de hoogste niveaus van veiligheidscertificeringen voor de opslag en het transport van lithiumbatterijen.


Ingenieurs van iAQUA hebben 's werelds eerste brand- en brandstofveiligheidsopslagdoos met lithiumbatterijen ontworpen om de hoogste normen op het gebied van brandveiligheid en -beheersing te overtreffen.


De Lithium Safety Store™ heeft tot doel catastrofale branden aan boord van alle transportmiddelen te voorkomen, inclusief lucht-, weg-, zee-, spoor- en natuurlijk superjachten, aangezien er wekelijks 1.000 spontane lithiumbatterijbranden worden gemeld.


Het is nu gecertificeerd volgens het British Standards Institute EN 14470 - Europese norm voor de interne opslag van licht ontvlambare stoffen, en de American Society for Testing and Materials ASTM D4919 – 03 (2008), voor de opslag en het vervoer van lithium-ion door de lucht of zee.


Bovendien is het product ook gecertificeerd door de International Organization for Standardization ISO 16104:2003, voor transport, opslag en verpakking van lithium-ion en gevaarlijke goederen, en Underwriters Laboratories UL 94V-0, de hoogste beoordeling van de norm voor Tests voor ontvlambaarheid.


“Ik ben verheugd om onze veiligheidscertificeringen aan te kondigen, en om volledig te voldoen aan MCA MGN 681 (M) voor brandveiligheid en opslag van kleine elektrisch aangedreven vaartuigen op jachten.


“Dit zijn allemaal de hoogste niveaus van veiligheidscertificeringen die er bestaan, en ik ben niet op de hoogte van andere soortgelijke producten die ook aan deze certificeringen voldoen”, aldus iAQUA Ocean Safety.

De Lithium Safety Store™ beschikt over vier vroege waarschuwingssignalen en heeft een ingebouwde temperatuursensor, die verbinding maakt met mobiele telefoons en waarschuwingen verzendt via sms, e-mail en via de app op Android of iOS, als eerste vroege waarschuwing.


Deze functie betekent dat de kapitein van het jacht en maximaal tien personen kunnen worden gewaarschuwd bij brand, zelfs als ze niet aan boord zijn, en de situatie kunnen beheersen zonder dat er een schip verloren gaat.


Door een SIM-kaart toe te voegen als back-up, verzendt de Lithium Safety Store™ een sms-bericht als tweede waarschuwing voordat een alarm van 100 decibel klinkt met een temperatuurgeactiveerd knipperend rood licht.


De Safety Store is gebouwd met een 2,5 cm dikke Kevlar-binnenvoering en speciaal samengestelde UL 94VO-gecertificeerde isolatie om hitte tot 2500 ° F te houden.


De binnenkern van UL 94VO houdt de buitenwarmte onder de 100°C, zelfs als de binnentemperatuur hoger is dan 1.000°C. Het is ook het hoogst gewaardeerde niveau van vlambestendigheid en betekent dat het materiaal in minder dan 10 seconden vanzelf uitdooft zodra de vlam dooft.


De binnenschaal van Kevlar bevat de explosies die plaatsvinden zodra de thermische uitbraak van lithium-ionen begint. Er kunnen meer dan 100 krachtige explosies plaatsvinden als één elektronische foliebatterij spontaan ontbrandt.


De stapelbare Safety Store kan met beschermende handschoenen worden overhandigd wanneer er een interne brand uitbreekt, waardoor snelle verplaatsing of verwijdering mogelijk is.


Verkrijgbaar in drie maten, voor het opbergen en opladen van kleinere voorwerpen, zoals een hele reeks walkietalkies, VHF-radio's, PDA's/laptops, zaklampen en drone-batterijen in de eetzaal of brug van de bemanning; of grotere lithiumbatterijen die te vinden zijn in draagbare elektrische gereedschappen, iAQUA- en SEABOB-zeescooters, grotere e-foil- en verwijderbare e-board-batterijen, en zelfs e-bike-batterijen, of hele dock-scooters.


Ze zijn ook volledig gecertificeerd om andere gevaarlijke en ontvlambare materialen te bevatten, zoals fakkels, gasflessen/flessen, benzine en andere ontvlambare vloeistoffen.


Met gepolijste 316 roestvrijstalen fittingen, een levenslange garantie en een weerbestendige hoogglans glasvezel buitenbehuizing is de Safety Store ontworpen om jarenlang bescherming te bieden en er stijlvol uit te zien. Het kan in aangepaste kleuren worden geverfd.

 

 

Ga voor meer informatie naar iAQUAoceansafety.com

Easy Branches Global Guest Posting Services in multi languages

Best last minute News headlines from Your Country and inborn language

SEA Yachting magazine

Yachts News | Discover the Exclusive World of Yachts

Yachts Listings for Sale and Charter

immediate for delivery New Exclusive Hyper, Mega, Classic and Super sports Cars

Crypto Coins for FREE when use this link

Jan Jansen Life Stories and Quotes
Instagram Easy Branches Marine
Jan Jansen InstagramVerwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites