logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Yatch

Bertram kondigt nieuw Premium 34 middenconsolemodel aan

Bertram Yachts, een al lang bestaande leider in de maritieme industrie die sinds de jaren zestig bekend staat om het vervaardigen van sportvisboten van wereldklasse, breidt zijn erfenis uit met de lancering van de Bertram 34CC. Deze nieuwste toevoegi

door: Easy Branches Marine

  • Jun 26 2024
  • 54
  • 2538 Views
Bertram kondigt nieuw Premium 34 middenconsolemodel aan

Tampa, FL - Juni 2024: Bertram Yachts, een al lang bestaande leider in de maritieme industrie die sinds de jaren zestig bekend staat om het vervaardigen van sportvisboten van wereldklasse, breidt zijn erfenis uit met de lancering van de Bertram 34CC. Deze nieuwste toevoeging is zorgvuldig ontworpen voor de serieuze visser, hun families en vrienden en belichaamt dezelfde duurzaamheid en bouwkwaliteit die synoniem is aan de grotere schepen van Bertram.


De Bertram 34CC zit boordevol functies die zowel geschikt zijn voor sportvissers als voor mensen die op zoek zijn naar ontspanning op het water. Vissers zullen de ruime, open cockpit waarderen, die vier grote geïsoleerde visbakken bevat om de vangst van de dag vers te houden. Het ontwerp omvat een brede motorputbrug voor gemakkelijke toegang tot de spiegel, samen met voldoende opbergruimte voor hengels en houders voor extra gemak tijdens offshore-reizen. Navigeren door deze wateren is een fluitje van een cent dankzij het diepe V-rompontwerp en het eersteklas motorvermogen, exclusief van Mercury Marine.


Naast de vismogelijkheden is de Bertram 34CC ook geschikt voor familie en vrienden, met de beste accommodaties in zijn klasse. Deze omvatten een voorwaartse achteringang naar de ruime cabine met airconditioning, die beschikt over een opklapbare bank die kan worden omgebouwd tot een volledig queensize bed, samen met een toilet en wastafel, voor gemak en luxe aan boord. De overvloedige zitmogelijkheden, waaronder drie brede stuurstoelen, omwikkelbare zitplaatsen op de boeg, neerklapbare zitplaatsen op de spiegel en naar achteren gerichte zitplaatsen op de spiegel, zorgen voor comfort voor alle passagiers. De converteerbare ruimtes van het schip zorgen voor een naadloze overgang tussen serieuze visreizen en ontspannen bijeenkomsten. Eigenaren kunnen ook kiezen voor zitplaatsen op de tussenverdieping, uitrustingscentra en andere vrijetijdsvoorzieningen zoals een zonnescherm, zonnescherm en een keukensysteem.


"We hebben de lessen van onze best presterende rompen geïntegreerd om de perfecte mix te creëren", zegt Nicholas Fletcher, Bertram's Naval Architect Program Manager. "We hebben ons gefocust op het balanceren van gewicht en loopoppervlak om een rit te bieden die comfortabel en dynamisch verfijnd is." De 34CC biedt ook uitzonderlijke stabiliteit en handling dankzij zijn ontwerpevolutie, waardoor hij uitblinkt in prestaties.


Om de functionaliteit nog verder te verbeteren, zijn de visbakken van de 34CC ontworpen met specifieke afvoersystemen voor gebruik als opslag in de vloer, waardoor flexibiliteit wordt geboden op basis van de voorkeuren en behoeften van de klant voor de dag. Deze compartimenten lopen goed leeg om ervoor te zorgen dat de uitrusting droog blijft, wat een probleemloze ervaring op het water oplevert.


Bertram's benadering van productontwerp legt de nadruk op elegante, betrouwbare oplossingen die de gebruikerservaring verbeteren. Het bedrijf blijft strategische partnerschappen aangaan met marktleiders als Mercury en Garmin. "We geven prioriteit aan veerkrachtige, beproefde systeemontwerpen boven hightechoplossingen die moeilijk te beheren kunnen zijn", aldus Dan Hamilton, Bertram's directeur Productontwikkeling en Engineering. "Onze aanpak garandeert betrouwbaarheid en gebruiksgemak voor onze klanten."


Bertram blijft innoveren en zijn productlijn uitbreiden. "We willen ons portfolio uitbreiden met nieuwe modellen in de grotere maten", liet Dan doorschemeren. Bertram Yachts blijft zich inzetten voor het produceren van schepen die de tand des tijds doorstaan en een hoog niveau van vertrouwen en veiligheid op het water garanderen. De Bertram 34CC, verkrijgbaar in verschillende kleuropties, configuraties en motorvermogens, vertegenwoordigt het toppunt van premium vakmanschap en kwaliteit in de maritieme industrie.


Bezoek onze website op Bertram.com/34CC voor meer informatie over de Bertram 34CC en om in contact te komen met ons verkoopteam.

Bronnen:

Afbeeldingen: https://bertramyachts.smugmug.com/Bertram-34CC

 

Over Bertram Jachten:

Bertram Yachts is sinds 1960 een symbool van uitmuntendheid in de maritieme industrie. Bertram staat bekend om zijn pionierswerk op het gebied van het ontwerp van de diepe V-romp en heeft een industriestandaard gezet die botenbouwers over de hele wereld heeft beïnvloed. Al meer dan zes decennia heeft Bertram een erfenis opgebouwd in het produceren van boten die geroemd worden om hun uitzonderlijke bouwkwaliteit en veelzijdigheid. Onze toewijding aan superieur vakmanschap en bewezen ontwerp heeft de reputatie van Bertram als leider in de maritieme industrie versterkt. Elk schip combineert duurzaamheid, prestaties en luxe en biedt ongeëvenaarde betrouwbaarheid en veelzijdigheid voor de ideale levensstijl op het water. Gedreven door uitmuntendheid. Geïnspireerd door traditie.

Voor meer informatie:

Contact:

Alex Mozes

marketingdirecteur

amoses@bertram.com

www.Bertram.com

+1 (813) 527-9899

It’s possible to make a deal for place Your yachting marine industry articles on these domains

Yacht News and Marine Industry Guest Posting Sites

https://seayachtingmagazine.com/yachts-news

https://easybranches.com/lifestyle/yacht

https://worldnews.easybranches.com/lifestyle/yacht

https://marineluxurylifestyle.easybranches.com/n

Our real-time page visitors and more websites:
https://visitors.easybranches.com

Listing Packages:
https://marineluxurylifestyle.easybranches.com/packages

Yachts for sale and Charter:
https://marineluxurylifestyle.easybranches.com/y

Instagram @EasyBranchesMarine

Contact info@easybranches.com

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image