logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Yatch

Bertram kondigt nieuw Premium 34 middenconsolemodel aan

Bertram Yachts, een al lang bestaande leider in de maritieme industrie die sinds de jaren zestig bekend staat om het vervaardigen van sportvisboten van wereldklasse, breidt zijn erfenis uit met de lancering van de Bertram 34CC. Deze nieuwste toevoegi

door: Easy Branches Marine

  • Jun 26 2024
  • 54
  • 2521 Views
Bertram kondigt nieuw Premium 34 middenconsolemodel aan

Tampa, FL - Juni 2024: Bertram Yachts, een al lang bestaande leider in de maritieme industrie die sinds de jaren zestig bekend staat om het vervaardigen van sportvisboten van wereldklasse, breidt zijn erfenis uit met de lancering van de Bertram 34CC. Deze nieuwste toevoeging is zorgvuldig ontworpen voor de serieuze visser, hun families en vrienden en belichaamt dezelfde duurzaamheid en bouwkwaliteit die synoniem is aan de grotere schepen van Bertram.


De Bertram 34CC zit boordevol functies die zowel geschikt zijn voor sportvissers als voor mensen die op zoek zijn naar ontspanning op het water. Vissers zullen de ruime, open cockpit waarderen, die vier grote geïsoleerde visbakken bevat om de vangst van de dag vers te houden. Het ontwerp omvat een brede motorputbrug voor gemakkelijke toegang tot de spiegel, samen met voldoende opbergruimte voor hengels en houders voor extra gemak tijdens offshore-reizen. Navigeren door deze wateren is een fluitje van een cent dankzij het diepe V-rompontwerp en het eersteklas motorvermogen, exclusief van Mercury Marine.


Naast de vismogelijkheden is de Bertram 34CC ook geschikt voor familie en vrienden, met de beste accommodaties in zijn klasse. Deze omvatten een voorwaartse achteringang naar de ruime cabine met airconditioning, die beschikt over een opklapbare bank die kan worden omgebouwd tot een volledig queensize bed, samen met een toilet en wastafel, voor gemak en luxe aan boord. De overvloedige zitmogelijkheden, waaronder drie brede stuurstoelen, omwikkelbare zitplaatsen op de boeg, neerklapbare zitplaatsen op de spiegel en naar achteren gerichte zitplaatsen op de spiegel, zorgen voor comfort voor alle passagiers. De converteerbare ruimtes van het schip zorgen voor een naadloze overgang tussen serieuze visreizen en ontspannen bijeenkomsten. Eigenaren kunnen ook kiezen voor zitplaatsen op de tussenverdieping, uitrustingscentra en andere vrijetijdsvoorzieningen zoals een zonnescherm, zonnescherm en een keukensysteem.


"We hebben de lessen van onze best presterende rompen geïntegreerd om de perfecte mix te creëren", zegt Nicholas Fletcher, Bertram's Naval Architect Program Manager. "We hebben ons gefocust op het balanceren van gewicht en loopoppervlak om een rit te bieden die comfortabel en dynamisch verfijnd is." De 34CC biedt ook uitzonderlijke stabiliteit en handling dankzij zijn ontwerpevolutie, waardoor hij uitblinkt in prestaties.