logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Wonen

Munt trapt lekker door

In 10 etappes fietsen medewerkers van Munt Hypotheken met verschillende partners en collega’s uit de hypotheekbranche door Nederland. Het eindpunt van Tour de Hollandia is HypoVak op donderdag 10 oktober in Barneveld. De ‘sleutel tot succes’ is intus


  • Sep 25 2024
  • 43
  • 4984 Views
Munt trapt lekker door

In 10 etappes fietsen medewerkers van Munt Hypotheken met verschillende partners en collega’s uit de hypotheekbranche door Nederland. Het eindpunt van Tour de Hollandia is HypoVak op donderdag 10 oktober in Barneveld.

De ‘sleutel tot succes’ is intussen al zes keer doorgegeven

Munt Hypotheken bestaat deze maand 10 jaar en Tour de Hollandia is een van de onderdelen van het jubileumprogramma.

Dinsdag 3 september was bij Munt Hypotheken in Den Haag het startschot te horen voor de eerste etappe van Tour de Hollandia. Daar overhandigde InFinance Hoofdredacteur Alex Klein de HypoVak ‘Sleutel tot succes’ aan Michel van den Akker, CCO van DMFCO. Deze estafettesleutel zal bij elke tussenstop een logo-sticker opgeplakt krijgen en vervolgens worden overgedragen aan de nieuwe estafetteploeg. Bij elke tussenstop blijft een Munt-fiets achter als aandenken én met het idee om eens vaker de fiets te pakken in de lunchpauze.

Ingage Franchise Amsterdam

Romeo Hoorn

Donderdag 5 september ging de tweede etappe van start met als eindpunt DAK Intermediairscollectief in Nieuwegein. Dinsdag 10 september volgde Ingage Franchise in Amsterdam, vrijdag 13 september Romeo in Hoorn, woensdag 18 september Van Bruggen Adviesgroep in Apeldoorn en de zesde etappe werd afgelegd op woensdag 25 september en had als eindbestemming HDN (Hypotheken Data Netwerk) in Utrecht.

DAK Nieuwegein

HDN Utrecht

Van Bruggen Adviesgroep Apeldoorn

Volgende week staan Vereniging Eigen Huis, Hypotheekvisie en NHG op het programma van Tour de Hollandia.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image