logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Wonen

PE-punten pakken op HypoVak

HypoVak is dit jaar voor het eerst in haar bestaan door SEH geaccrediteerd. Een bezoek aan het hypotheekevent op 10 oktober levert financieel adviseurs, naast een kennisboost, ook drie SEH PE (B)-punten op. De 21e editie van HypoVak vindt dit jaar pl


  • Sep 24 2024
  • 38
  • 3084 Views
PE-punten pakken op HypoVak

HypoVak is dit jaar voor het eerst in haar bestaan door SEH geaccrediteerd. Een bezoek aan het hypotheekevent op 10 oktober levert financieel adviseurs, naast een kennisboost, ook drie SEH PE (B)-punten op.

De 21e editie van HypoVak vindt dit jaar plaats op donderdag 10 oktober in de Midden Nederland Hallen te Barneveld. Al sinds de eerste editie is een van de belangrijkste doelstellingen van het event om de vakkennis van de hypotheekprofessionals te laten vergroten en verbreden door het aanbieden van informatieve masterclasses en plenaire sessies. Sinds dit jaar is het hypotheekevent daarom door SEH geaccrediteerd, zodat financieel adviseurs hun opgedane kennis ook kunnen omzetten in PE (B)-punten.

Bij de prijs inbegrepen

Het vergaren van de PE (B)-punten zit bij de ticketprijs van HypoVak inbegrepen. Adviseurs die daarvoor in aanmerking willen komen moeten aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Geef bij het bestellen van het ticket op het registratieformulier aan dat je PE (B)-punten wilt ontvangen.
  • Vul je SEH-nummer in.
  • Bezoek minimaal een dagdeel lang (= één plenaire sessie én twee rondes masterclasses) de kennissessies op HypoVak.

Door middel van registratie bij binnenkomst en bij vertrek wordt achteraf gecontroleerd hoe lang u aanwezig bent geweest. Voldoe je aan alle voorwaarden? Dan worden de drie PE (B)-punten automatisch bijschreven bij SEH.

HypoVak 2024 staat dus niet alleen in het teken van netwerken en kennis opdoen, maar ook in het registreren van je Permanente Educatie. Dat zijn drie vliegen in één klap.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image