logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Wonen

Op de mountainbike voor Jasper

Pim Seijsener (Lloyds Bank) gaat de komende drie dagen 70 kilometer per dag mountainbiken in de Ardennen om geld in te zamelen voor de strijd tegen Duchenne. Een aangeboren en erfelijke spierziekte die vrijwel uitsluitend voorkomt bij jongens. In aug


  • Sep 19 2024
  • 33
  • 2888 Views
Op de mountainbike voor Jasper

Pim Seijsener (Lloyds Bank) gaat de komende drie dagen 70 kilometer per dag mountainbiken in de Ardennen om geld in te zamelen voor de strijd tegen Duchenne. Een aangeboren en erfelijke spierziekte die vrijwel uitsluitend voorkomt bij jongens. In augustus 2023 kreeg Pim te horen dat zijn zoon Jasper (6) Duchenne heeft.

“We hebben lang nagedacht hoe we dit op een begrijpelijke manier konden vertellen aan Jasper, die toen nog 5 was.”

Voor de ALS Special sprak InFinance met Pim Seijsener, die in het dagelijks leven werkzaam is als marketing- en communicatiespecialist bij Lloyds Bank. Duchenne is ongeneeslijk en de behandelmethodes zijn er vooral op gericht om de achteruitgang te vertragen. Seijsener kan het niet accepteren dat de toekomst van zo’n jong kind als Jasper zo ingrijpend wordt aangetast. Hij wil iets betekenisvol doen. Daarom doet hij samen met zijn vader en broer mee aan Duchenne Heroes: een meerdaagse mountainbike offroad-tocht door Europa.

Met het geld van sponsoropbrengsten wordt onderzoek gefinancierd waarmee behandelingen en medicijnen ontwikkeld worden die kinderen met Duchenne een beter en langer leven bieden. Er was echter één probleempje: “Ik hou eigenlijk helemaal niet van fietsen”, lacht hij. “We zijn daarom wel stevig gaan trainen, onder andere in de Ardennen zelf. Dat was erg pittig voor mij, maar ook voor mijn vader, die 76 is. Hij zal ook de oudste deelnemer aan het evenement zijn.”

Bike4Jasper

Samen met zijn vader en broer vormt Seijsener het team Bike4Jasper en hij wil samen met hen zoveel mogelijk sponsorgeld inzamelen. “Ik ben blij dat veel mensen ons willen steunen, waaronder een aantal zakelijke connecties. Ik heb inmiddels ook al veel hartverwarmende reacties gekregen. Dat doet me goed.” Uiteraard zijn ook nieuwe sponsoren van harte welkom. Bezoek de actiepagina voor meer informatie.

Lees hier het aangrijpende interview met Pim Seijsener in de ALS Special

 

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image