logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Wonen

Dichterbij dan ooit

“Vorig jaar zat ik aan tafel tijdens het allereerste ALS Financieel Diner”, schrijft Limone Noach, Directeur Stichting ALS, in een column in de ALS Special. “Het was een prachtige avond vol saamhorigheid, die goed liet zien hoeveel impact de financië


  • Sep 19 2024
  • 45
  • 3650 Views
Dichterbij dan ooit

“Vorig jaar zat ik aan tafel tijdens het allereerste ALS Financieel Diner”, schrijft Limone Noach, Directeur Stichting ALS, in een column in de ALS Special.

“Het was een prachtige avond vol saamhorigheid, die goed liet zien hoeveel impact de financiële sector kan maken. De handen werden deze avond ineen geslagen om samen een gemeenschappelijk doel te steunen. Indrukwekkend.”

“Het eerste ALS Financieel Diner liet al zien hoeveel impact de sector kan maken”

“Initiatieven als het ALS Financieel Diner zijn belangrijk. Naast een financiële bijdrage in de strijd tegen ALS brengt een evenement als dit mensen samen, creëert het bewustzijn en vergroot het de bekendheid van de ziekte ALS. Ik weet uit eigen ervaring tot wat de financiële sector in staat is. Het ALS Financieel Diner liet mij weer inzien wat ik eerder ook heb ervaren: als mensen in deze sector elkaar vinden en verbinden, kunnen zij bergen verzetten. Tijdens het diner troffen samenwerkingspartners én concurrenten elkaar aan tafel. Samen in actie voor een wereld zonder ALS.”

Sneeuwbaleffect

“Als stichting zijn we dankbaar voor de steun van de financiële sector. ALS komt overal voor en treft dus ook mensen in de financiële sector. Dat was de drijfveer van de initiatiefnemers van dit event. De onmacht die de ziekte met zich meebrengt wordt tijdens het ALS Financieel Diner omgezet in daadkracht. Netwerken worden aan elkaar gekoppeld en expertise wordt ingezet. Het lijkt het begin van een sneeuwbaleffect, waarvan we hopen dat het uiteindelijk nog meer mensen in de financiële wereld zal bereiken. Samen kunnen we zoveel meer dan alleen.”

Doorbraak

“We staan aan de vooravond van een doorbraak in het onderzoek naar de oplossing voor ALS. Dankzij recente technologische ontwikkelingen in het wetenschappelijk onderzoek kan de ziekte in het laboratorium worden nagebootst. Hierdoor kunnen medicijnen op grotere schaal worden getest. Ook is er afgelopen jaar voor een hele specifieke vorm van ALS al een werkend medicijn gevonden. Dit toont aan dat ALS een behandelbare ziekte is en dat geeft hoop! Om de oplossing voor ALS te vinden moet het onderzoek naar de ziekte worden opgeschaald en versneld. Hiervoor is geld nodig. Ik geloof in de kracht van de financiële wereld en ben ervan overtuigd dat de aanwezige expertise en het brede netwerk een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de strijd tegen ALS. We staan open voor nieuwe ideeën die jullie als sector hiervoor hebben. Laten we samen de stap naar de oplossing maken.”

Lees hier de ALS Special

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image