logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Wonen

HDN-certificering voor brondataleverancier Veilig Ophalen

Na Ockto, iWize en Datakeeper is nu ook de ‘Veilig Ophalen’-app van Ordina/Blinqx als gecertificeerde Consumenten Data Leverancier toegevoegd aan het HDN Platform. Consumenten kunnen via de app brondata delen met financieel adviseurs en geldverstrekk


  • Jul 04 2024
  • 37
  • 4124 Views
HDN-certificering voor brondataleverancier Veilig Ophalen

Na Ockto, iWize en Datakeeper is nu ook de ‘Veilig Ophalen’-app van Ordina/Blinqx als gecertificeerde Consumenten Data Leverancier toegevoegd aan het HDN Platform. Consumenten kunnen via de app brondata delen met financieel adviseurs en geldverstrekkers.

Gebruikers van de platform-licentie eBlinqx Hypotheek Totaal of eBlinqx Compleet kunnen kosteloos gebruikmaken van de dienst Veilig Ophalen. Maar ook intermediairs die van andere pakketten gebruik maken kunnen de ‘Veilig Ophalen’-app om brondata te delen inzetten.

Geldverstrekkers en Advies/CRM-pakketten kunnen Veilig Ophalen nu toevoegen als Consumenten Data Leverancier. De financieel adviseur stuurt vervolgens vanuit zijn crm/adviespakket een verzoek tot het veilig delen van gegevens voor de aanvraag van een hypotheek naar de klant. De klant ontvangt de QR-code en ziet precies wat er nodig is voor de aanvraag. Via de ‘Veilig Ophalen’-app en zijn DigiD verzamelt en verzendt hij zijn gegevens naar de adviseur. De gegevens staan vervolgens direct in het CRM/adviespakket en de aanvraag kan zonder extra handelingen en overtypen de deur uit.

“Met ‘Veilig Ophalen’ stellen Ordina en Blinqx een nieuwe norm in de veilige en efficiënte overdracht van brondata in de financiële markt”, aldus Jeroen Oversteegen (foto), directeur business development Blinqx. “Deze mijlpaal toont onze inzet met betrekking tot innovatie en klantenservice binnen de sector.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image