logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Wonen

Certificering ISAE 3402 voor VCN Hypotheken

VCN Hypotheken heeft de certificering ISAE 3402 ontvangen; de internationale assurance-standaard voor outsourcing. De serviceprovider is daarmee volgens eigen zeggen klaar voor verdere groei. IT-auditor AudITvision classificeerde alle werkprocessen e


  • Oct 02 2024
  • 62
  • 3954 Views
Certificering ISAE 3402 voor VCN Hypotheken

VCN Hypotheken heeft de certificering ISAE 3402 ontvangen; de internationale assurance-standaard voor outsourcing. De serviceprovider is daarmee volgens eigen zeggen klaar voor verdere groei.

IT-auditor AudITvision classificeerde alle werkprocessen en beoordeelde of dit bij VCN Hypotheken op dusdanige wijze wordt uitgevoerd. Jaarlijks vinden er IT-auditors controles plaats om te meten of de werkzaamheden uit opdracht van hypotheekverstrekkers aan de hoge standaarden voldoet. Door aanbieders uitbestede werkzaamheden (uitbrengen van het rente-aanbod, het geven van uitleg over acceptatienormen en de eerste beoordeling) zijn daarmee altijd geborgd op een manier zoals deze zijn vastgelegd.

Volgens Michiel van der Linde, directeur VCN Hypotheken, is de ISAE-certificering een stimulans voor zowel advieskantoren als hypotheekverstrekkers om de samenwerking met VCN te zoeken. “Al het hele jaar werken wij consequent op dagverwerking. Dit is mede dankzij een duidelijke, gestructureerde werkwijze waarbij het maximaal ontzorgen van de adviseurs en hun klanten het hoogste doel is. Met de ISAE-certificering bestendigen wij onze voorspelbare processen en zijn we klaar voor verdere groei.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image