logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Wonen

Rob Vermeulen inspireert

Adviseur Rob Vermeulen is in de race voor de titel ‘Meest inspirerende adviseur van Nederland 2024’. Hij begon ooit als stagiair bij Axi-Plan Adviesgroep in Capelle aan den IJssel en voelde zich daar helemaal op zijn plek. Inmiddels werkt hij er al a


  • Oct 02 2024
  • 51
  • 2666 Views
Rob Vermeulen inspireert

Adviseur Rob Vermeulen is in de race voor de titel ‘Meest inspirerende adviseur van Nederland 2024’. Hij begon ooit als stagiair bij Axi-Plan Adviesgroep in Capelle aan den IJssel en voelde zich daar helemaal op zijn plek. Inmiddels werkt hij er al alweer 23 jaar en sinds 2006 als mede-eigenaar.

“Bouw een band op met je klant”

Rob’s werkwijze is erop gericht klanten breder te helpen dan alleen met hypotheekadvies. Hij adviseert zijn klanten ook over taxaties, bouwkundige keuringen en verzekeringen en hij begeleidt klanten bij het aankoopproces. Daarnaast heeft Rob oog voor duurzaamheid en adviseert hij zijn klanten om te investeren in woningverduurzaming.

Voor Rob is het belangrijk om goed onderzoek te doen naar wat een klant kan kopen en financieren nog voordat die klant een woning koopt. Ook vindt hij dat er eigenlijk in iedere koopovereenkomst standaard een voorbehoud van financiering en een bouwkundige keuring moeten staan, omdat dit eerlijke concurrentie bevordert en problemen kan voorkomen. Van bepaalde wijken in steden is bekend dat er in de toekomst funderingsproblemen worden verwacht; door een bouwkundige keuring is de koper daarvan op de hoogte en wordt hij later niet verrast.

Door zijn betrokkenheid en persoonlijke aanpak hebben zijn klanten vertrouwen in hem en komen ze vaak bij hem terug voor advies.

Beluister hier de podcast van Rob Vermeulen op Spotify:

Informatieavonden

Bij Axi-Plan vinden ze woningverduurzaming zo belangrijk dat ze een buurtinitiatief hebben ontwikkeld. Alle huizenbezitters in een wijk (ongeacht of ze klant zijn bij Axi-Plan) krijgen tijdens een informatieavond de kans om hun verduurzamingsmogelijkheden te bekijken én meteen te laten doorrekenen. Huizenbezitters kunnen onder andere laten berekenen wat bepaalde verduurzamingsmaatregelen kosten en wat het aan besparingen op de energierekening oplevert.

Het idee voor deze avonden is ontstaan nadat een woningstichting een deel van zijn bezit verkocht en Axi-Plan vroeg om te helpen op hypotheekgebied. De informatieavonden vinden plaats in de WoonWijzerWinkel, waar verschillende verduurzamingsmogelijkheden staan opgesteld. Zo kunnen de deelnemers meteen zien wat ze kunnen doen om te verduurzamen.

Meest inspirerende adviseur

Voor de verkiezing ‘Meest inspirerende adviseur van Nederland’ is Nationale-Nederlanden in aanloop naar HypoVak voor het derde opeenvolgende jaar op zoek gegaan naar adviseurs die vooroplopen in de transitie van hypotheekadviseur naar duurzaam financieel woonadviseur.

Beluister hier de podcasts van de vijf genomineerde adviseurs

Met de genomineerde adviseurs is een podcast opgenomen. Een jury kiest uit de vijf goede voorbeelden voor vakgenoten én klanten een winnaar. Die wordt bekendgemaakt op HypoVak, tijdens een feestelijke bijeenkomst om 12:30 uur in de stand van Nationale-Nederlanden.

De winnaar deelt zijn inspirerende verhaal tijdens het plenaire middagprogramma in een interview gesprek met presentator Donatello Piras.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image