logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Intense parel op Netflix: 'Whiplash' scoort 94% op Rotten Tomatoes

'Whiplash' van Damien Chazelle is een dramafilm die je moet hebben gezien.


  • Sep 18 2024
  • 38
  • 2547 Views
Intense parel op Netflix: 'Whiplash' scoort 94% op Rotten Tomatoes
Het grote voordeel van de helaas wat talrijke streamingdiensten is dat er ook heel wat goede titels uit de filmhistorie terug te kijken zijn. Ze worden amper door de diensten gepromoot, dus je zult ze moeten opzoeken. FilmTotaal helpt je een handje.Zo staat op Netflix de dramafilm Whiplash van regisseur Damien Chazelle, die je kunt kennen van La La Land en Babylon.WhiplashDe dramafilm uit 2014 heeft een hoofdrol voor Miles Teller. Bijrollen gingen naar onder meer J.K. Simmons, Melissa Benoist en Paul Reiser. De film is erg goed ontvangen. Zo luidt de critics consensus op Rotten Tomatoes (94%): "Whiplash is intens, inspirerend en goed geacteerd en is een briljant tweedejaarsfilm van regisseur Damien Chazelle en een meeslepend voertuig voor sterren JK Simmons en Miles Teller."Reacties"Deze film maakte dat ik zelf films wilde maken. En het maakte dat ik film wilde studeren. En ik heb deze film al zo'n duizend keer gezien. En ik raak er nooit op uitgekeken, het acteren is top. Het is eng en intens. En het schrijven, regisseren en de cinematografie zijn geweldig. Damien (de regisseur) is een van mijn helden geworden en ik kan niet wachten om te zien wat hij nog meer naar de cinema brengt." schreef Elia M op Rotten Tomatoes.
KB-B schreef op Rotten Tomatoes: "Deze film was zo intens dat het bijna verontrustend werd. In deze film realiseerde ik me hoe goed Miles Teller was als acteur, maar JK Simmons blies me omver. Wat een prestatie!! Het is zeker de moeite waard om te kijken.."Op NetflixDe $3,3 miljoen kostende film was een groot succes en bracht meer dan $49 miljoen op aan de BoxOffice. Gelukkig kun je de film nu nog een keertje kijken op Netflix.
Synopsis: Andrew Neyman, een jonge jazzmuzikant, is vastberaden om koste wat kost de beste drummer van zijn elitaire conservatorium te worden. De briljante muziekdocent Terence Fletcher, die bekend staat om zijn gevreesde, spartaanse lesmethodes, leidt het beste jazz-ensemble van de school. Hij ontdekt de ambitieuze drummer en zorgt ervoor dat Andrew in zijn band terecht komt. Onder invloed van de tirannieke Fletcher wordt Andrews streven naar perfectie een onoverkomelijke obsessie. Zijn meedogenloze leraar drijft hem tot het uiterste van zijn muzikale en fysieke kunnen, maar ook bijna tot waanzin.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image