logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Demi Moore en Margaret Qualley herinneren zich de "brute" opnames voor de horrorfilm 'The Substance'

De opnames waren misschien zwaar, maar de lovende recensies maakten dit de moeite waard


  • Sep 19 2024
  • 17
  • 2865 Views
Demi Moore en Margaret Qualley herinneren zich de "brute" opnames voor de horrorfilm 'The Substance'
In een interview met Entertainment Weekly vertellen The Substance-actrices Demi Moore en Margaret Qualley over de slopende opnames van de horrorfilm."Alles. Elke verdomde dag. Zelfs het dansen was bruut," zegt Qualley als haar gevraagd wordt of er iets was dat haar fysiek en emotioneel tot het uiterste dreef.prothesesEn het begon al aan het begin van de dag voor beide actrices. Moore zat bijna tien uur lang in de make-up stoel om haar gezicht en lichaam te beplakken met protheses. Aan het einde van de opnames moesten deze, maar liefst veertien, op de huid geplakte protheses op Moore's gezicht ook weer eraf gehaald worden, wat volgens de actrice "anderhalf, grofweg twee uur" duurde.BewegenNa de opnames was het duo zo uitgeput dat ze "niks deden." en ze "niet konden bewegen." "Het was moeilijk," aldus Moore.
The Substance, geregisseerd door Coralie Fargeat, volgt een beroemdheid (Moore) die op de achtergrond is geraakt en besluit een drug van de zwarte markt te gebruiken.Een betere versieDe drug is een celreplicerende substantie die tijdelijk een jongere, betere versie (Qualley) van de beroemdheid creëert.The Substance is vanaf 19 september in de Nederlandse bioscopen te zien.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image