logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Grof en excentriek Brits drama weet Netflix nu te veroveren

Eerder dit jaar verscheen Wicked Little Letters nog in de Nederlandse filmhuizen.


  • Sep 19 2024
  • 0
  • 0 Views
Grof en excentriek Brits drama weet Netflix nu te veroveren
Niet zo heel vaak verschijnen er filmhuistitels op Netflix en deze weten zelden indruk te maken in de Netflix Top 10. Met het Britse drama Wicked Little Letters is het anders, aangezien deze binnenkomt op de zevende plaats in de lijst.Wicked Little Letters is geregisseerd door Thea Sharrock en wordt door Netflix omschreven met woorden als "Excentriek, Historisch drama" en "Scherpe daloog". De hoofdrollen worden vertolkt door onder andere Olivia Colman, Jessie Buckley, Anjana Vasan, Joanna Scanlan en Gemma Jones.Sterk ontvangenOp de Tomatometer staat Wicked Little Letters op een prima 80 procent na een fraaie 176 recensies. De Popcornmeter staat zelfs op 92 procent en het cijfer op IMDb is met een 7,0 duidelijk lager."Grotendeels dankzij een sterke cast die de humoristische kant van het verhaal benadrukt, is Wicked Little Letters een vermakelijke komedie, ook al is het mysterie in de kern niet bijzonder slim," luidt de Critics Consensus op Rotten Tomatoes.Nu op NetflixHeb je zin in deze film? Je kunt Wicked Little Letters nu hier kijken op Netflix.
De synopsis: Een vrome vrouw beweert dat haar buurvrouw obscene brieven verstuurt. Een politieagent wil weten wat klopt van de sensationele krantenkoppen in het Engeland van de jaren 20.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image