logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

De introductie van Marty McFly in 'Back to the Future' is niets minder dan perfect

Marty McFly krijgen we op een coole manier voor het eerst te zien in 'Back to the Future'.


  • Sep 19 2024
  • 0
  • 0 Views
De introductie van Marty McFly in 'Back to the Future' is niets minder dan perfect
Back to the Future is een echte klassieker. De scifi-film uit 1985 was toen een kritisch en commercieel succes en is nu nog steeds zeer geliefd. Ook de introductie van Marty McFly in de film is op een coole manier gedaan en is niets minder dan perfect.Back to the Future werd geregisseerd door Robert Zemeckis en geschreven door Zemeckis en Bob Gale. Michael J. Fox en Christopher Lloyd spelen de hoofdrollen in de film als Marty McFly en Emmett "Doc" Brown.VerhaalBack to the Future speelt zich af in 1985 en volgt Marty McFly (Fox), een tiener die per ongeluk terug in de tijd wordt gestuurd naar 1955 in een tijdreizende DeLorean, gebouwd door zijn excentrieke wetenschapper vriend Emmett "Doc" Brown (Lloyd). In 1955 voorkomt Marty onbedoeld dat zijn toekomstige ouders verliefd worden, wat zijn eigen bestaan bedreigt. Hij moet hen weer bij elkaar brengen en een manier vinden om terug te keren naar de toekomst oftewel het heden.OpeningsscèneMarty McFly wordt in de film op een coole manier geïntroduceerd. Zo begint Back to the Future met de openingscredits die langs verschillende klokken bewegen, evenals een televisierapport over gestolen plutonium. De klokken benadrukken het hoofdthema van de film, terwijl het televisierapport over gestolen plutonium de gebeurtenissen van de film op gang brengt.
Daarna krijgen we een paar voeten te zien die het huis binnenkomen met een skateboard in de hand. Het is Marty en hij begint diverse knoppen aan te zetten om dan weggeblazen te worden door de enorme luidspreker. Tegen die tijd weten we al dat Marty bevriend is met Doc, op een skateboard rijdt en gitaar speelt.KlassiekerIn deze openingsscène leren we niet enkel Marty kennen, maar zijn er ook enkele belangrijke aanwijzingen voor de rest van de film. Zo krijgen we ook het gestolen plutonium te zien en begin je je af te vragen waarom Doc dat nodig heeft.
Back to the Future is prachtig gemaakt en het is dus geen verrassing dat het een groot succes was en een klassieker is geworden. Het wordt beschouwd als een van de beste scifi-films aller tijden. Er volgden nog twee vervolgfilms, die ook een succes waren.Kijken?Wil je Back to the Future zien? Je kan de film bekijken op Prime Video en het is ook te vinden op Pathé Thuis.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image