logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Olivia Wilde maakte de seksscène met Ryan Reynolds wel heel erg bont: "Dunne lijn"

Ryan Reynolds voelde zich ongemakkelijk tijdens de intieme scène met Olivia Wilde in "The Change-Up".


  • Sep 19 2024
  • 37
  • 4699 Views
Olivia Wilde maakte de seksscène met Ryan Reynolds wel heel erg bont: "Dunne lijn"
Ryan Reynolds en Olivia Wilde werkten samen aan The Change Up uit 2011. Met hun chemie zat het wel goed, al was hun seksscène wel moeilijk te filmen.Ryan Reynolds vertelde destijds in Tonight Show with Jay Leno dat Olivia Wilde hem sprakeloos kreeg. De intimiteit werd hem werkelijk te veel. Eigenlijk maakte ze het heel erg bont, waardoor Ryan zich erg ongemakkelijk voelde. Het interview valt hier bij Today na te lezen.Schattige borsten Ryan vertelde: "In die scène doe ik haar topje en beha uit, maar ze zit daar met plakkers op waarop ze schattige smileys heeft getekend. Ik vergat spontaan alle tekst - ook die van voorgaande films."Hij bleef nerveus en vervolgde met: "Op een gegeven moment plaatste zij mijn handen op haar borsten. En ik probeer met die zweterige handpalmen niet te kijken als een 14-jarige puber die de loterij heeft gewonnen. Toen ik mijn handen weghaalde omdat de scène voorbij was, zag ik die smileys weer." Grensoverschrijdend gedragDat besef zorgde voor een volgend ongemak, want Ryan Reynolds vertelde: "In een reflex plaatste ik als een idioot weer mijn handen terug om ze voor de camera af te schermen. Maar ik realiseerde me dat er een dunne lijn is tussen galant zijn en grensoverschrijdend gedrag."
Een grappig stukje uit de komedie is te zien in de YouTube-video van Screen Bites. Bij de reacties zijn mensen zwaar onder de indruk van hun acteertalent en geven zij meer filmtips.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image