logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Speelduur van 'Joker: Folie à Deux' onthuld: stuk langer dan de eerste 'Joker'

Bereid je voor op een langere, diepere duik in de gekte met 'Joker: Folie à Deux'.


  • Jul 02 2024
  • 55
  • 3380 Views
Speelduur van 'Joker: Folie à Deux' onthuld: stuk langer dan de eerste 'Joker'
Na jaren van wachten komt de release van Folie à Deux steeds dichter bij, en daarmee ook meer details over het vervolg. De nieuwe Joker-film lijkt een stuk langer te worden dan de 121 minuten van het origineel van Todd Philips. Volgens de laatste berichten op social media krijgt het langverwachte vervolg op het succesvolle Joker uit 2019 een speeltijd van 2 uur en 20 minuten. Een eerdere screening een duur van de 2 uur en 29 minuten had. Iconisch duoDe Oscarwinnende beste acteur van Joker, Joaquin Phoenix, keert terug in zijn rol als Arthur, de Joker. Hij wordt bijgestaan door Lady Gaga, die te zien zal zijn als de iconische Harley Quinn, maar wordt door Arthur 'Lee' genoemd. In de nieuwe musicalfilm, die meer dan twintig liedjes bevat, zit het duo opgesloten in Arkham Asylum. Hun band wordt steeds sterker tijdens de muziektherapiesessies. Dan besluiten ze te ontsnappen uit het gesticht, met alle gevolgen van dien. Release deze herfstRegisseur Todd Philips zegt dat in eerste instantie niet de bedoeling was een vervolg te maken. Maar dat hij en Phoenix te gehecht waren geraakt aan de personages.
De release van de nieuwe Joker-film vindt vijf jaar na het originele release plaats op 3 oktober. Dan kun je gaan zien of Hangover-regisseur Philips van het vervolg net zo'n hitpotentie heeft als het origineel.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites