logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Eddie Murphy kreeg uitnodiging voor een trio, en kwam er pas jaren later achter

Eddie Murphy onthult zijn spijt over gemiste trio-uitnodiging van Yul Brynner bij Studio 54.


  • Jul 04 2024
  • 30
  • 4310 Views
Eddie Murphy kreeg uitnodiging voor een trio, en kwam er pas jaren later achter
Eddie Murphy heeft nooit moeite gehad met het oppikken van dates. Maar toen hij zelf uitgenodigd werd voor een trio, had hij het niet door. Hij heeft nog spijt dat hij die uitnodiging niet geaccepteerd had - want die kwam van een bekende ster.Hier in gesprek met de Mirror vertelde de acteur naar aanleiding van zijn nieuwe film Beverly Hills Cop: Axel F: "Ik ontmoette Yul Brynner bij Studio 54. Jaren later realiseerde ik me, dat hij me probeerde te versieren terwijl hij een vrouw had en ik 21 jaar was." Oud verhaalDie uitnodiging moet rond 1982 zijn geweest. Yul Brynner zou dan 62 jaar zijn geweest en nog bij zijn derde vrouw zijn. Eddie vertelde: "Yul vroeg: 'Wil je mee met mij en mijn vrouw en feesten?' En ik had soort van: 'Wat? Het feest is toch hier?' en ben niet meegegaan." Eddie zei over de acteur uit Westworld en The King and I: "Jaren later realiseerde ik me: 'Oh, hij bedoelde mee feesten'. Nu wilde ik dat ik gegaan was. Het verhaal is zoveel beter als ik gegaan was en een trio had gehad met hem en zijn vrouw." Geen stressEddie was zelf niet vies van slippertjes en had veel wisselende bedpartners en relaties met onder anderen Whitney Houston en Spice Girl Mel B. Zelfs toen Eddie betrapt werd met een transgender prostituee kwam hij er mee weg. Hij zei: "Ik kan goed omgaan met stressvolle situaties zonder zelf stress te hebben."
Op het YouTube-kanaal van Netflix staat de trailer van zijn nieuwe film klaar. Dit deel belooft opnieuw een hoop stressvolle situaties.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites