logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Matt Damon liep niet alleen hoofdrol in 'Avatar' mis, maar ook een grote schurkenrol in 'The Dark Knight'

Matt Damon liep niet alleen de rol van Jake Sully mis, maar ook die van Harvey Dent.


  • Jul 06 2024
  • 39
  • 3111 Views
Matt Damon liep niet alleen hoofdrol in 'Avatar' mis, maar ook een grote schurkenrol in 'The Dark Knight'
De The Dark Knight-trilogie van Christopher Nolan wordt door velen beschouwd als één van de betere filmtrilogieën aller tijden. Het is dus ook bijna niet voor te stellen dat bepaalde aspecten van de films er compleet anders uit hadden kunnen zien, waaronder de acteur die Harvey Dent vertolkte.Harvey Dent/Two-Face is waarschijnlijk de rol waar acteur Aaron Eckhart het meest bekend voor staat. Het is dan ook haast niet voor te stellen dat er oorspronkelijk heel iemand anders werd beoogd om de rol te vertolken.Two-FaceNadat Christopher Nolan de Batman-franchise nieuw leven inblies met Batman Begins, was het natuurlijk logisch dat grote namen werden benaderd om in het vervolg te spelen. Dit zijn een aantal namen die minstens in gesprek waren voor de rol van Harvey Dent/Two-Face: Hugh Jackman, Liev Schreiber, Mark Ruffalo en Josh Lucas. De grootste naam die werd benaderd voor de rol was toch wel Matt Damon, maar die zag geen mogelijkheid om de rol te spelen.Matt DamonDe grootste rol die Damon aan zich voorbij liet gaan, was natuurlijk die van Jake Sully in de Avatar-films, maar ook de rol van Harvey Dent/Two-Face kreeg hij gewoon aangeboden. Damon was helaas genoodzaakt ook deze miljardenfranchise aan zich voorbij te laten gaan.
Hij was niet in staat om de rol aan te nemen, omdat hij al gebonden was aan de film Invictus. De opnames van die film vonden gelijktijdig plaats als die van The Dark Knight, waardoor het simpelweg onmogelijk was voor Damon.Toch met NolanGelukkig kreeg Damon opnieuw de kans om met Christopher Nolan te werken. Inmiddels heeft hij zelfs in twee Nolan-films gespeeld: Interstellar en Oppenheimer.
Hij was ook te zien in een aantal films van Marvel, DC's grootste concurrent. Hij had namelijk cameo's in de derde en vierde Thor-films en Deadpool 2.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image