logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Zakelijk

Olieconcerns nemen voorzorgsmaatregelen om orkaan Beryl

HOUSTON (ANP/BLOOMBERG) - Olieconcerns nemen voorzorgsmaatregelen in de Golf van Mexico om orkaan Beryl die door de regio trekt. Shell verlaagt de productie van zijn boorplatform Perdido. Het energiebedrijf evacueert ook personeel dat niet-essentiƫle

door: nieuws.nl

  • Jul 04 2024
  • 33
  • 3755 Views
Olieconcerns nemen voorzorgsmaatregelen om orkaan Beryl

Olieconcerns nemen voorzorgsmaatregelen in de Golf van Mexico om orkaan Beryl die door de regio trekt. Shell verlaagt de productie van zijn boorplatform Perdido. Het energiebedrijf evacueert ook personeel dat niet-essentiële taken uitvoert.

ExxonMobil haalt ook niet-essentieel personeel weg van zijn Hoover-platform, dat ongeveer 260 kilometer van de Amerikaanse kust ligt. BP doet hetzelfde bij productieplatform Mad Dog. Als de weersomstandigheden verslechteren zal Exxon ook essentiële werknemers evacueren.

Beryl ging woensdag aan land in Jamaica en zorgde daar voor veel wind en regen, met zeker één dode door een omgevallen boom. Het Amerikaanse National Hurricane Center verwacht dat de orkaan vrijdagavond laat Mexico bereikt.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites