logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

De peperdure scifi-film van Ryan Reynolds bevatte een post credits-scène die echt nergens op sloeg

Reynolds maakt een van de grootste flops van zijn carrière nog altijd belachelijk.


  • Jul 03 2024
  • 55
  • 2783 Views
De peperdure scifi-film van Ryan Reynolds bevatte een post credits-scène die echt nergens op sloeg
Een scène na de aftiteling begon ooit als een leuke toegift voor de mensen die tijdens de aftiteling in de bioscoopzaal blijven zitten. Tegenwoordig zijn ze vaak heel belangrijk voor grote filmreeksen als Marvel en worden er zelfs gloednieuwe personages geïntroduceerd. Soms belooft zo'n scène heel veel, maar komt er uiteindelijk niets van.De films van Marvel Studios bevatten vrijwel altijd minstens één scène na of tijdens de aftiteling. De grote concurrent DC voegde dit na enige tijd ook bijna altijd toe aan de films. Soms kregen deze scènes wel een staartje, maar die van Green Lantern met Ryan Reynolds sloeg achteraf nergens op.Green LanternRyan Reynolds ervaart tegenwoordig enorm veel succes als de Marvel-antiheld Deadpool, maar dat was wel eens anders. Vroeg in zijn carrière speelde hij namelijk rollen in teleurstellende superheldenfilms als Blade III en X-Men Origins: Wolverine, maar zijn hoofdrol in de DC-film Green Lantern was toch wel zijn grootste blunder in de superheldenwereld.Green Lantern had een productiebudget van maar liefst 200 miljoen dollar. Een risico dat enigszins te begrijpen was na het miljardensucces van DC's The Dark Knight. De film werd compleet afgekraakt door critici en bioscoopgangers en haalde slechts 237 miljoen dollar op aan de box office.SinestroRegisseur Martin Campbell vertelde in 2010 dat er plannen waren voor een Green Lantern-trilogie, iets wat duidelijk werd door de inclusie van een scène na de aftiteling van de film.
In de scène zien we hoe Sinestro (Mark Strong), voormalig lid van het Green Lantern Corps, zijn groene 'power ring' inruilt voor de gele ring. Dit suggereerde dat hij de schurk van het geplande vervolg zou worden, maar dat kwam er natuurlijk niet van.DeadpoolRyan Reynolds is niet vies van zelfspot, en door de jaren heen heeft hij Green Lantern onwijs vaak belachelijk gemaakt. In Deadpool 2 reist hij terug in de tijd als Wade Wilson/Deadpool om enkele fouten recht te zetten. Dit leidde tot een scène waarin Deadpool de acteur Ryan Reynolds door zijn hoofd schiet terwijl hij het script van Green Lantern in handen heeft.
Deze maand keert Reynolds weer terug als Deadpool in de langverwachte film Deadpool & Wolverine. Je ziet deze film vanaf 24 juli in de bioscoop.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites