logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Deze 7 films zie je vanaf deze week nieuw in de bioscoop

Met deze week o.a. 'Despicable Me 4' en 'The Bikeriders'.


  • Jul 04 2024
  • 41
  • 4334 Views
Deze 7 films zie je vanaf deze week nieuw in de bioscoop
Onderstaande films zijn vanaf deze week nieuw te bekijken in de Nederlandse bioscopen.Despicable Me 4 (2024)Regie: Chris Renaud, Patrick Delage | Cast: Steve Carell, Kristen Wiig, Pierre Coffin, Joey KingDe voormalige slechterik Gru en zijn geliefde Lucy verwelkomen een nieuw lid in de familie: de kleine Gru Jr. Terwijl hij gekweld wordt door zijn nieuwe baby, krijgt Gru te maken met een nieuwe aartsvijand in de vorm van Maxime Le Mal en diens vriendin Valentina. Door de schurken wordt Gru gedwongen om met zijn familie op de vlucht te slaan.
The Bikeriders (2023)Regie: Jeff Nichols | Cast: Jodie Comer, Austin Butler, Tom Hardy, Michael ShannonKathy, een wilskrachtig lid van de Vandals en getrouwd met een wilde, roekeloze motorrijder genaamd Benny, vertelt over de evolutie van de Vandals in de loop van een decennium, beginnend als een lokale club van buitenstaanders verenigd door goede tijden, rommelende motoren en respect voor hun sterke, vaste leider Johnny. Naarmate het leven bij de Vandals gevaarlijker wordt en de club een sinistere bende dreigt te worden, worden Kathy, Benny en Johnny gedwongen keuzes te maken over hun loyaliteit aan de club en aan elkaar.
Horizon: An American Saga - Chapter 1 (2024)Regie: Kevin Costner | Cast: Kevin Costner, Sienna Miller, Sam Worthington, Jena MaloneOntdek de aantrekkingskracht van het Oude Westen en hoe het werd gewonnen (en verloren) door het bloed, zweet en tranen van velen. Tijdens de vier jaar van de burgeroorlog, van 1861 tot 1865, begin je aan een emotionele reis door een land dat in oorlog is met zichzelf, ervaren door de lens van families, vrienden en vijanden die allemaal proberen te ontdekken wat het werkelijk betekent om de Verenigde Staten te zijn van Amerika.
Kinds of Kindness (2024)Regie: Yorgos Lanthimos | Cast: Emma Stone, Jesse Plemons, Willem Dafoe, Margaret QualleyEen drieluik fabel over een man zonder keuze die zijn eigen leven in handen probeert te nemen; een politieagent die gealarmeerd is dat zijn vrouw, die vermist was op zee, is teruggekeerd en een ander persoon lijkt; en een vrouw die vastbesloten is om een specifiek iemand te vinden met een speciale vaardigheid, die voorbestemd is om een wonderbaarlijke spirituele leider te worden.
Do Not Expect Too Much from the End of the World (2023)Regie: Radu Jude | Cast: Ilinca Manolache, Ovidiu Pîrsan, Nina Hoss, Dorina LazarEen overwerkte en onderbetaalde productieassistente rijdt rond in Boekarest. Op verzoek van een multinationaal bedrijf staat zij in voor het filmen van de casting voor een video omtrent de veiligheid op de werkplek. Wanneer een van de geïnterviewden met een uitspraak een schandaal veroorzaakt, moet de assistente een andere insteek vinden om het bedrijf tevreden te kunnen stellen.
The Monk and the Gun (2023)Regie: Pawo Choyning Dorji | Cast: Tandin Wangchuk, Tandin Phubz, Kelsang Choejay, Tandin SonamKoninkrijk Bhutan, 2006. De modernisering is eindelijk gearriveerd. Bhutan wordt het laatste land ter wereld dat verbinding maakt met internet en televisie, en nu de grootste verandering van allemaal: democratie. Om de mensen te leren stemmen, organiseren de autoriteiten schijnverkiezingen, maar de lokale bevolking lijkt niet overtuigd. Reizend naar het platteland van Bhutan, waar religie populairder is dan politiek, ontdekt de verkiezingstoezichthouder dat een monnik een mysterieuze ceremonie plant voor de verkiezingsdag.
Kill (2023)Regie: Nikhil Nagesh Bhat | Cast: Lakshya, Raghav Juyal, Tanya Maniktala, Abhishek ChauhanEen passagierstrein op weg naar New Delhi verandert in een bloedig slagveld van brute gevechten als een paar commando's het opnemen tegen een leger van veertig binnenvallende bandieten.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites