logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Deze pikante scène is het meest gepauzeerde moment in een van de succesvolste films aller tijden

Een box-office van 2,26 miljard dollar en 11 Oscars met een wel heel 'hete scène'.


  • Jul 03 2024
  • 49
  • 4771 Views
Deze pikante scène is het meest gepauzeerde moment in een van de succesvolste films aller tijden
Het komt natuurlijk wel vaker voor, dat er een 'pikant moment' in een film voorkomt. Deze scènes worden vaak even gepauzeerd of herbekeken door menig kijker. In een van de succesvolste blockbusters aller tijden zit ook zo'n scène.James Cameron heeft al heel wat box-office krakers gemaakt. De laatste jaren staat de regisseur voornamelijk in de spotlights met zijn Avatar-films, maar in 1997 kende de filmmaker ook een gigantisch succes met Titanic.VerhaalAls je de film nog niet hebt gezien, wordt dat zeker wel eens tijd, maar de kans is groot dat je het verhaal kent. Rose DeWitt, een jonge vrouw aan boord van de Titanic, wil zelfmoord plegen maar wordt gered door een Ierse jongeman, Jack Dawson, die op het tussendek verblijft. De twee groeien vervolgens naar elkaar toe, maar hier is de familie van Rose niet van gediend. Zij proberen hier dan ook een stokje voor te steken, maar tegen de wil van haar familie in zet Rose haar relatie met Jack verder. Dan raakt het schip een ijsberg, waardoor alles verandert...Pikante scènesDe hoofdrollen zijn natuurlijk weggelegd voor een jonge Leonardo DiCaprio en Kate Winslet. Voor laatstgenoemde was het haar eerste echte grote rol, maar toch was zij niet bang om hiervoor uit de kleren te gaan.
Tussen Jack en Rose vinden de nodige 'spannende momenten' plaats, waarvoor Winslet naakt moest gaan. Voornamelijk de scène waarin Rose uit de kleren zodat Jack een naaktportret van haar kan maken is de nodige kijkers bijgebleven. Dit moment werd dan ook behoorlijk vaak herbekeken of gepauzeerd. ReactieWinslet liet zich al eerder uit over deze scène: "Ik had er eerlijk gezegd geen moeite mee, maar het zorgde wel af en toe voor vreemde situaties. Zo kreeg mijn dochter op school op een gegeven moment van een andere student te horen: "Oh mijn God, ik heb de borsten van je moeder gezien!" Tja, dat hoort erbij..."
Net zoals menig kijker zal Winslet deze scène dus niet snel vergeten, maar spijt heeft ze niet. Bovendien gaf Titanic haar carrière wel een enorme boost, waardoor ze sindsdien niet meer weg te denken is uit Hollywood.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites