logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Alles wat we al weten over 'Smile 2', het vervolg op dé horrorhit van 2022

Een eerste trailer kwam al uit voor 'Smile 2', die gepland staat voor dit najaar.


  • Jul 04 2024
  • 47
  • 4409 Views
Alles wat we al weten over 'Smile 2', het vervolg op dé horrorhit van 2022
Na het succes van Smile in 2022, komt later dit jaar het vervolg Smile 2 uit. De oorspronkelijke film volgt Dr. Rose Cotter, die zeven dagen heeft om te achterhalen hoe ze succesvol de dood kan ontwijken door een demon na getuige te zijn geweest van de dood van haar patiënt.Smile, die oorspronkelijk onmiddellijk op streaming zou uitkomen, presteerde zo goed bij het testpubliek dat het een bioscooprelease kreeg. Vanwege de unieke marketingstrategie en het succes aan de kassa, komt er een vervolg dat nog groter zou kunnen zijn.Detective JoelHet origineel was een verkenning van verdriet en trauma, en hoewel het einde van Smile ongelooflijk schokkend was, zette het ook een vervolg op met Joel (Kyle Gallner) in de hoofdrol. Hoewel Rose Smile niet overleefde, was de deur naar de franchise verre van gesloten. Nu bekend is dat Smile 2 eraan komt, wordt er volop gespeculeerd over wie de volgende zal zijn die de demonische entiteit bestrijdt. Vanwege het einde van Smile werd altijd aangenomen dat Sosie Bacon's Rose niet meer zou terugkeren, maar er zijn nog genoeg castleden die wel terug zouden kunnen komen. Gallner, die detective Joel speelt, is al bevestigd voor de cast van het vervolg, terwijl Jesse T. Usher als Trevor en Gillian Zinser als Holly ook allebei zouden kunnen terugkeren. Ten slotte heeft elke horrorfilm zijn monster nodig, wat betekent dat Marti Matulis als The Smile Monstrosity een must is voor Smile 2.Nieuwe protagonistSmile 2 werd geschreven en geregisseerd door Parker Finn, die ook Smile schreef en regisseerde. Een aantal nieuwe castleden die meespelen in Smile 2 zijn al bekend. Zo zal Naomi Scott de nieuwe protagonist, popster Skye Riley, spelen in het vervolg, die wordt achtervolgd door de entiteit nadat deze door een goede vriend aan haar is overgedragen.
Daarnaast hebben Lukas Gage en Rosemarie DeWitt zich ook bij de cast van Smile 2 gevoegd in onbekende rollen. Evenzo zullen Dylan Gelula, Raúl Castillo en Miles Gutierrez-Riley verschijnen, maar hun rollen worden voorlopig geheim gehouden.VerhaalHoewel de details over het verhaal van de film lange tijd mysterieus waren, weten we nu veel meer doordat onlangs een nieuwe trailer uitkwam. Smile 2 volgt popster Skye Riley (Scott) terwijl ze wordt achtervolgd en opgejaagd door de bekende Smile-entiteit uit de eerste film.
Ondertussen zoekt Joel nog steeds naar antwoorden na de gebeurtenissen van de eerste film, en zijn pad zal waarschijnlijk dat van Skye kruisen terwijl hij de oorsprong van de kwaadaardige aanwezigheid opspoort.ReleasedatumDe releasedatum van Smile 2 is er al en dat op 18 oktober 2024 in de VS. In Nederland staat de film gepland voor 17 oktober. Dit betekent dat het vervolg op Smile ongeveer twee jaar na het origineel zal verschijnen en net als de eerste film een bioscooprelease zal krijgen.
In afwachting op Smile 2 kan je kijken naar Smile, dat je kan zien op Netflix en ook kan terugvinden op Pathé Thuis.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites