logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Wonen

Quion behoudt hoge service-ratings

Fitch Ratings heeft de 1-/1-rating voor zowel primary als special servicing van hypotheekservicer Quion Groep voor de vierde keer op rij geprolongeerd. Fitch Ratings merkt op dat Quion blijft groeien in portefeuille en processen ondanks de dalende hy


  • Jun 20 2024
  • 37
  • 3879 Views
Quion behoudt hoge service-ratings

Fitch Ratings heeft de 1-/1-rating voor zowel primary als special servicing van hypotheekservicer Quion Groep voor de vierde keer op rij geprolongeerd. Fitch Ratings merkt op dat Quion blijft groeien in portefeuille en processen ondanks de dalende hypothekenmarkt.

De rating voor primary servicing (RPS) kent waardering toe voor de wijze waarop de mid- en backoffice activiteiten voor de hypotheekportefeuille worden uitgevoerd. Special servicing (RSS) staat voor het voorkomen en beperken van betalingsachterstanden en daarmee het tot een minimum beperken van financiële verliezen.

Fitch Ratings benoemt in haar evaluatie nadrukkelijk de release van een nieuw bijzonder beheersysteem en voortdurende technologische verbeteringen. Het Quion Servicing Platform (QSP) wordt continu verbeterd om klantreizen en andere hypotheekprocessen optimaal te ondersteunen. Het hele bedrijf kent dan ook een hoge mate van automatisering. De onderhoudssystemen van Quion zijn goed geïntegreerd, ondersteunen de operationele efficiëntie en bieden een sterke mate van controle over de onderhoudsactiviteiten.

Sinds de vorige evaluatie heeft Quion tevens de Risk & Compliance in twee teams gescheiden. Een wijziging die in lijn is met Fitch’s definitie van best practices.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image