logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Verguisde P. Diddy doorbreekt ijzige stilte en plaatst eindelijk iets op Instagram

Eens een van de machtigste mannen in de muziekwereld, nu de nieuwe Jeffrey Epstein.


  • Oct 18 2024
  • 45
  • 2723 Views
Verguisde P. Diddy doorbreekt ijzige stilte en plaatst eindelijk iets op Instagram
P Diddy was decennialang een van de grootste namen in de muziekwereld. De Amerikaanse platen-producer, rapper en eigenaar van de platenmaatschappij Bad Boy Records bevindt zich echter momenteel achter slot en grendel, maar laat nu voor het eerst weer eens even van zich horen.Hoewel hij de nodige successen heeft gekend, kwam Diddy lang niet altijd positief langs in het nieuws gedurende zijn carrière. Op 16 september kwam er echter behoorlijk choquerend nieuws uit, toen bekend werd gemaakt dat hij was gearresteerd na beschuldigingen van afpersing en mensenhandel.OrganisatieVolgens de aanklacht is Diddy het leidinggevende figuur achter een criminele organisatie die betrokken was bij het dwingen tot seksuele handelingen. Hoewel zijn advocaat dit allemaal ontkende, werden er alleen al in oktober nog eens 120 aanklachten tegen Diddy ingediend. Ook hier was er weer sprake van seksueel geweld. In de meeste gevallen zou het gaan om verkrachting tijdens zijn beruchte 'seksfeesten'. Deze 'feesten' zouden soms dagen hebben geduurd en werden door de rapper opgenomen.BerichtDiddy heeft sindsdien nog maar bijzonder weinig van zich laten horen, maar postte nu toch enkele foto's op Instagram om zijn dochtertje een fijne verjaardag te wensen. Het is echter niet mogelijk om hierop te reageren, maar vreemd is dit niet.
Zo zijn er op zijn Instragram-pagina nog twee andere berichten te vinden, waar het wel nog mogelijk is om op te reageren. Hierin wordt er gebruik gemaakt om keihard naar hem uit te halen. Meer informatie over Diddy's rechtszaak zal ongetwijfeld snel volgen.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image