logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

De nieuwe film van Sylvester Stallone kan negatieve trend doorbreken die al 46 jaar duurt

Sylvester Stallone speelt in 'Armor' een slechterik en kan daardoor zijn filmregel doorbreken.


  • Oct 18 2024
  • 21
  • 2881 Views
De nieuwe film van Sylvester Stallone kan negatieve trend doorbreken die al 46 jaar duurt
Sinds het succes van Rocky in 1976 en Rambo First Blood heeft Sylvester Stallone zich genesteld als actieheld in Hollywood. Met de nieuwe thriller Armor kan hij een slechte filmgewoonte doorbreken, eentje waar hij al maar liefst 46 jaar aan vasthoudt.De actieheld lijkt nog niet zijn geliefde genre te gaan verlaten, met aankomende projecten als Alarum en Armor. Stallone leidt in Armor een bende die een geldtransport overvalt, daarmee in een gespannen confrontatie terechtkomt met de bewakers die vastzitten. Stallones regelOpvallend is dat Stallone dit keer een slechterik speelt, iets wat zeldzaam is in zijn carrière. Maar daarmee ontstaat wel de mogelijkheid op om te sterven, ietwat niet meer gebeurde sinds F.I.S.T. in 1978. In de Netflix-documentaire legde de 78-jarige acteur uit dat hij door F.I.S.T. sombere filmeindes probeert te vermijden. Volgens hem wil het publiek geen verdrietige eindes zien en heeft het duistere einde van F.I.S.T. de film geschaad. Armor trailerDe invloed van Sly's regel zorgde ervoor dat blockbusters als Rambo: Last Blood en Get Carter niet het einde kregen wat gepast was. Stallone blijft trouw aan zijn principe, zelfs als het verhaal een ander einde zou rechtvaardigen.
De grote vraag is of Stallone dit patroon in Armor wel gaat doorbreken, aangezien hij al 46 jaar vasthoudt aan deze regel.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image