logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Eerste details over 'Dune 3' klinken behoorlijk episch!

Een nieuwe en nog grotere oorlog dan die van het fantastische tweede deel.


  • Oct 18 2024
  • 6
  • 4648 Views
Eerste details over 'Dune 3' klinken behoorlijk episch!
Denis Villeneuve wist eerder dit jaar hoge ogen te gooien met Dune: Part Two, het vervolg op de eveneens succesvolle Dune. Fans kunnen dan ook niet wachten op het derde deel, waar we nu weer enkele nieuwe details over te horen krijgen.De geliefde regisseur heeft al eerder laten weten drie films te willen maken. Zijn eerste tweeluik werd gebaseerd op het eerste boek van Frank Herbert. Villeneuve wil nu een punt zetten achter zijn trilogie door Herberts Dune: Messiah te verfilmen.Wat te verwachtenZonder al te veel weg te geven, kan er gezegd worden dat Messiah zich afspeelt 12 jaar na Dune: Part Two. Paul Atreides is nog steeds de keizer van het sterrenstelsel, maar in zijn naam werd een jihad ontketend. Ondanks het feit dat hij de machtigste keizer is aller tijden, staat hij zelf machteloos tegenover de kracht van de mythe die hem omringt en zijn gelovigen tot een extreem fanatisme drijft. Paul hoopt de mensheid op een pad te kunnen zetten dat niet leidt tot stagnatie en zelfvernietiging.VeelbelovendJoe Walker, de filmeditor van de eerste twee films, laat zich er nu over uit: "Ik weet nog niet zeker of ik terugkeer. Ik hoop het, maar ik heb het script nog niet gelezen. Ik weet dat er op dit moment aan gewerkt wordt".
"Ik vind het mooi om te zien dat Denis het allemaal zo lang mogelijk geheim wil houden. Pas wanneer hij er klaar voor is, zal hij het verhaal prijsgeven. Ik kijk er wel enorm naar uit en wat er met Paul gaat gebeuren".ToekomstWalker vervolgt: "Ik vind het heel gaaf, dat mensen nu achter Paul aangaan, maar hij de toekomst kan zien. Hoe kan je iemand uit de weg ruimen die over deze gave beschikt? Ik kan er nog niet veel over zeggen, maar het wordt geweldig om terug te kunnen keren naar deze wereld".
Villeneuve liet recentelijk nog weten dat een grote oorlog centraal zal staan in het derde deel. Zo zei de filmmaker: "In de hoop zijn vrienden te kunnen redden, moet Paul een oorlog beginnen. Het derde verhaal wordt wel heel anders dan het eerdere tweeluik".

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image