logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Wees maar blij dat deze geschrapte 'Deadpool 3'-verhaallijn het niet gehaald heeft

De Wolverine van Hugh Jackman was verrassend genoeg niet de eerste keuze...


  • Jul 03 2024
  • 39
  • 4268 Views
Wees maar blij dat deze geschrapte 'Deadpool 3'-verhaallijn het niet gehaald heeft
De eerste Deadpool was op zijn zachtst gezegd ambitieus en onconventioneel voor superheldencinema. Het vervolg was uiteraard groter, maar nu verschijnt er een anekdote over het derde deel.Tussen de eerste twee films zat slechts 2 jaar, maar het duurde maar liefst 6 jaar voordat binnenkort de knaller Deadpool & Wolverine verschijnt. Hoofdrolspeler Ryan Reynolds speelde namelijk met een aantal ideeën.Rijden en babbelenZo overwogen de acteur en schrijvers allerlei avonturen, maar de meest bizarre is toch wel een roadtripverhaal dat bijna volledig ontdaan zou zijn van visuele effecten. Zo simpel mogelijk. Reynolds: "Het was een budget van $5 miljoen zonder CGI. Gewoon een talkie-talkie roadtrip met mij en Dopinder over enkele dingen die we onderweg hebben meegemaakt. Ik vond het zelf wel leuk klinken".Terug naar de klauwenFans hadden vooralsnog eerder gerekend op een grootse ensemblefilm waarin de 'merc with a mouth' een team zou vormen met de 'X-Force'. Dit leek ook veel waarschijnlijker gezien het bewuste einde van Deadpool 2.
Toen Fox in 2019 werd overgenomen door Disney, onthulde Reynolds dat Hugh Jackman ging terugkeren in zijn iconische rol als Logan/Wolverine. Eind deze maand zullen we zien of dát uiteindelijk het beste idee was.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites