logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

"Hij wordt gemist": gecancelde Kevin Spacey ontvangt 'Lifetime Achievement Award'

De acteur ontvangt de 'Lifetime Achievement Award' na vrijspraak seksuele misbruik.


  • Jul 05 2024
  • 56
  • 3617 Views
"Hij wordt gemist": gecancelde Kevin Spacey ontvangt 'Lifetime Achievement Award'
Kevin Spacey ontvangt een Italiaanse 'Nations Lifetime Achievement Award'. Nadat hij in 2023 werd vrijgesproken van het seksueel misbruik van vier mannen, zal hij nu geëerd worden in Italië.De carrière van de American Beauty-acteur zal gevierd worden tijdens een speciaal gala-avond op 21 juli in Taormina. 'Tijdloos monument'De organisatoren van de 18e jaarlijkse Nations Award spreken vol lof over de winnaar: "Zowel zijn publiek als de industrie missen zijn onbegrensde talent elke dag. We zijn enorm trots om naast zo'n ongeëvenaarde artiest te staan."Ze noemen hem bovendien een "tijdloos monument in de film- en theatergeschiedenis, die ongetwijfeld de kans verdient op zijn carrière terug te krijgen"Spaceys comebackDe Amerikaanse acteur werkt ondertussen langzaam aan een comeback in de filmwereld. Onlangs was hij te zien in de indie-thriller Peter Five Eight. Ook zal hij te zien zijn als de duivel in The Contract.
Spacey staat in 2025 nog wel terecht voor een civiele rechtszaak in het Verenigd Koninkrijk, vanwege seksuele misbruikbeschuldigingen. Hij heeft de beweringen door de tien openbare aanklagers altijd ontkend.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites