logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Emma Watson liet hoofdrol in dé film van 2016 schieten voor deze reden

Als 'Het Huis van de Muis' aanklopt voor de rol van een beroemde Disney-prins zeg dan maar eens nee.


  • Jul 07 2024
  • 66
  • 3468 Views
Emma Watson liet hoofdrol in dé film van 2016 schieten voor deze reden
Emma Watson werd natuurlijk wereldberoemd als Hermione Granger in de Harry Potter-franchise. Ondanks het feit dat ze de eerste film van deze reeks maakte toen ze pas 10 jaar oud was, zal zij nooit een grotere rol spelen dan deze. Toch heeft ze ook andere blockbusters gemaakt, al had haar carrière er heel anders uit kunnen zien.Watson was natuurlijk in elk Harry Potter-deel te zien. Dankzij dit mega succes had de actrice al op jonge leeftijd de rollen voor het oprapen, maar in 2016 moest ze een behoorlijk lastige keuze maken.Twee veelbelovende projectenIn 2016 werd Watson het script van La La Land opgestuurd. Wat blijkt, regisseur Damien Chazelle wilde haar strikken voor de hoofdrol, maar toch liet de actrice deze aan zich voorbij gaan. De reden hiervoor? Watson had net al voor een andere blockbuster getekend. Disney wilde namelijk ook met Watson samenwerken en hadden de actrice de rol aangeboden van niemand minder dan Belle in de live-action remake van het klassieke sprookje Beauty and the Beast.Juiste keuze?Hoewel Watson ook veel interesse toonde in La La Land, wilde zij zich volledig kunnen storten in de rol van Belle. De actrice wilde zich hier dan ook zo goed mogelijk op voorbereiden. Voor de rol moest ze namelijk leren zingen, dansen en zelfs paardrijden.
Vanwege alle trainingen en het drukke opnameschema moest Watson La La Land aan zich voorbij laten gaan. Chazelle kwam vervolgens terecht bij Emma Stone. Beide films werden op verschillende manieren grote successen.Prijzen en geldLa La Land won enorm veel prestigieuze filmprijzen, waaronder maar liefst zeven Golden Globes en zes Oscars. Stone zelf mocht het felbegeerde gouden beeldje voor beste actrice in ontvangst nemen.
'Het Huis van de Muis' zal echter ook tevreden zijn geweest met Beauty and the Beast. De film bracht meer dan 1,2 miljard dollar op. Watson mag dan misschien wel een grote award hebben misgelopen, wel zette ze een rolmodel neer voor jonge meisjes, iets waar zij zelf ook al eerder liet weten trots op te zijn.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image