logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Gave monsterfilm 'Godzilla x Kong: The New Empire' nu op HBO Max

Het laatste deel van de 'Godzilla'-franchise is nu al te streamen.


  • Jul 05 2024
  • 30
  • 4462 Views
Gave monsterfilm 'Godzilla x Kong: The New Empire' nu op HBO Max
HBO Max heeft een nieuwe topfilm toegevoegd aan zijn catalogus: Godzilla x Kong: The New Empire. In dit monsterknokfestijn van regisseur Adam Wingard (You're Next) moeten de titelkaiju samenwerken om een ongekende nieuwe dreiging te verslaan.Hoewel deze franchise natuurlijk draait om het monstergeweld, bevat de film ook een reeks interessante acteurs. Zo spelen Rebecca Hall (Iron Man 3), Dan Stevens (Beauty and the Beast) en Brian Tyree Henry (Eternals) een rol.Het verhaalGodzilla x Kong: The New Empire speelt zich zo'n drie jaar na de gebeurtenissen in Godzilla vs. Kong (2021) af. De machtige Godzilla beschermt de aarde tegen andere kaiju. Een mysterieus signaal wijst op een enorme dreiging. In een mythische wereld onder het aardoppervlak moet Kong het opnemen tegen een stam superapen onder leiding van Skar King. Om deze strijd te winnen, kan hij niet anders dan een beroep doen op zijn rivaal Godzilla.StreamenDeze gave monsterfilm heeft eerder dit jaar in de bioscopen gedraaid en wist wereldwijd een mooie omzet van 570 miljoen dollar op te halen. Sinds deze week is hij beschikbaar op de vernieuwde streamingdienst HBO Max.
Liefhebbers van deze franchise mogen dit nieuwe deel natuurlijk niet missen, maar ook voor niet-fans hebben we het hier over prima popcornvermaak. Interesse in deze film? Je kunt Godzilla x Kong: The New Empire eventueel hier direct kijken.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites