logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Emily Blunt over haar beroemde naaktscène: "Ik vraag me af of dit nodig is"

De actrice heeft het nu twee keer gedaan, maar zal het niet snel weer doen.


  • Jul 05 2024
  • 30
  • 3745 Views
Emily Blunt over haar beroemde naaktscène: "Ik vraag me af of dit nodig is"
Het komt wel vaker voor dat een filmster uit de kleren gaat voor een film. Sommige acteurs hebben hier geen moeite mee, anderen vinden het toch iets lastiger. Emily Blunt heeft hier ook wat ervaring mee, maar zal zulke scènes niet opnieuw opnemen.Blunt is al jarenlang een grote naam in Hollywood. De actrice begon begin jaren 2000 door te breken in de filmwereld, maar moest in het begin nog genoegen nemen met bijrolletjes. Zij kreeg echter al snel steeds meer te doen.CarrièreZo wist de actrice hoge ogen te gooien in o.a. Edge of Tomorrow, Sicario en de recente Oppenheimer. Gedurende haar succesvolle carrière heeft Blunt ook al de nodige 'hete scènes' moeten opnemen en ging ze zelfs twee keer uit de kleren. Het gaat hier om twee projecten aan het begin van haar carrière, namelijk de mini-serie Henry VIII uit 2003 en My Summer of Love uit 2004. Voor laatstgenoemde ging de actrice geheel naakt, maar er kwam iets meer bij kijken dan gehoopt.ToeschouwersBlunt nam deze scène op, in de veronderstelling dat alleen de cameraman en enkele filmwerkers het 'live' zouden zien. Tijdens de opnames kwam ze er echter achter dat er meerdere bouwvakkers door het raam alles meekregen.
De actrice heeft zichzelf echter een belofte gemaakt niet meer uit de kleren te gaan. De reden hiervoor? Blunt wil dit niet meer doen nu dat ze moeder is. Ook ziet ze er niet zo het nut van in.ReactieZo zegt Blunt: "Ik ga niet meer graag uit de kleren, misschien ook omdat ik niet meer 22 ben. Als ik erbij stilsta denk ik wel vaker: "Ik heb het al meerdere keren meegemaakt, is het echt iets dat ik opnieuw wil doen?" Veel behoefte heb ik hier niet aan".
De actrice vervolgt: "Ik vraag me ook af of het echt noodzakelijk is voor de film, of dat we gewoon borsten laten zien voor het plezier? Ik denk dat het vaak overbodig is. Ik heb ook geen interesse meer in het spelen van gewelddadige of racistische personages. Ik vind dat nu te lastig".

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites