logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week op Netflix.


  • Jul 05 2024
  • 58
  • 4792 Views
De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.A Quiet Place (2018)Regie: John Krasinski | Cast: Emily Blunt, John Krasinski, Millie Simmonds, e.a. | Kijk direct Nadat de wereldbevolking haast compleet is uitgeroeid door een invasie van blinde monsters met een supergehoor, houdt de familie Abbott zich schuil op een afgelegen boerderij. Daar moet het gezin een muisstil leven leiden, want zelfs het kleinste geluidje kan de dood betekenen. Maar wanneer aliens uiteindelijk ook de boerderij terroriseren, kan de familie niets anders dan terugvechten.
Jack Reacher (2012)Regie: Christopher McQuarrie | Cast: Tom Cruise, Rosamund Pike, Richard Jenkins, e.a. | Kijk direct Nadat een sluipschutter vijf mensen doodschiet, denkt de politie al snel de dader te hebben opgepakt. De verdachte, James Barr, weigert echter te praten en draagt zijn advocaat op om de hulp van ex-militair Jack Reacher in te roepen. Op die manier begint een buitengewone zoektocht naar de waarheid, waarbij Reacher stuit op een duister complot. Ook komt hij tegenover een onverwachte vijand te staan met een bijzonder talent voor geweld.
Barbarian (2022)Regie: Zach Cregger | Cast: Georgina Campbell, Justin Long, Bill Skarsgård, e.a. | Kijk direct Wanneer Tes arriveert bij haar Airbnb in een verpauperde buitenwijk, blijkt ze deze door een dubbelboeking te moeten delen met ene Keith. Hij blijkt nogal een vreemde vogel te zijn. Al snel hebben ze door dat ze niet de enige bewoners zijn. Samen gaan ze op onderzoek uit in de ogenschijnlijk eindeloze keldergangen van het huis, maar dat hadden ze beter niet kunnen doen.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites