logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Zakelijk

Brits personeel Tata Steel ziet voorlopig af van grote staking

LONDEN (ANP/RTR) - De grote staking van later deze maand bij de Britse tak van staalbedrijf Tata Steel gaat voorlopig niet door. Dat meldt vakbond Unite aan het Britse medium PA Media. De staking, waar naar schatting 1500 medewerkers aan zouden meedo

door: nieuws.nl

  • Jul 01 2024
  • 48
  • 4937 Views
Brits personeel Tata Steel ziet voorlopig af van grote staking

De grote staking van later deze maand bij de Britse tak van staalbedrijf Tata Steel gaat voorlopig niet door. Dat meldt vakbond Unite aan het Britse medium PA Media. De staking, waar naar schatting 1500 medewerkers aan zouden meedoen, zou volgende week maandag beginnen en onbepaalde tijd duren.

De stakingsaankondiging was een protest tegen het schrappen van 2800 banen en de sluiting van twee hoogovens in de staalfabriek in Port Talbot in Wales. Tata kondigde de plannen in januari aan als onderdeel van een herstructureringsprogramma om de verliezen terug te dringen. In totaal werken er ruim 8000 mensen voor Tata in het Verenigd Koninkrijk.

Labour, die op koers ligt om te winnen bij de komende verkiezingen, had al een oproep gedaan aan Tata om af te zien van de plannen en om na de verkiezingen van donderdag verder te praten met de overheid.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites