logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Zakelijk

Duitsland stopt verkoop VW-onderdeel voor gasturbines aan China

BERLIJN (ANP/AFP) - Een dochterbedrijf van Volkswagen mag zijn divisie voor gasturbines niet verkopen aan een Chinees bedrijf. De Duitse regering heeft die deal geblokkeerd, meldde het ministerie voor Economische Zaken in Berlijn. Over de reden voor

door: nieuws.nl

  • Jul 03 2024
  • 34
  • 2771 Views
Duitsland stopt verkoop VW-onderdeel voor gasturbines aan China

Een dochterbedrijf van Volkswagen mag zijn divisie voor gasturbines niet verkopen aan een Chinees bedrijf. De Duitse regering heeft die deal geblokkeerd, meldde het ministerie voor Economische Zaken in Berlijn. Over de reden voor het verkoopverbod wilde het ministerie geen verdere toelichting geven.

Volkswagen-dochter MAN Energy Solutions maakte in september bekend zijn onderdelen voor de productie van gasturbines te verkopen aan CSIC Longjiang GH Gas Turbine. Dat bedrijf is eigendom van de Chinese staat.

Duitsland kan overnames of fusies tegenhouden als de regering vindt dat ze risico’s voor de nationale veiligheid met zich meebrengen. Reuters meldt op basis van een ingewijde dat MAN Energy Solutions nu de ontwikkeling en productie van gasturbines staakt.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites