logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Zakelijk

Notulen wijzen op verdeeldheid bij Fed over rente

WASHINGTON (ANP/BLOOMBERG) - De beleidsbepalers bij de Federal Reserve wachten nog op aanvullend bewijs dat de inflatie voldoende afneemt in de Verenigde Staten. Tijdens hun laatste rentevergadering in juni waren ze daarbij nog verdeeld over hoe lang

door: nieuws.nl

  • Jul 03 2024
  • 34
  • 2625 Views
Notulen wijzen op verdeeldheid bij Fed over rente

De beleidsbepalers bij de Federal Reserve wachten nog op aanvullend bewijs dat de inflatie voldoende afneemt in de Verenigde Staten. Tijdens hun laatste rentevergadering in juni waren ze daarbij nog verdeeld over hoe lang ze het beste de rente op een hoog niveau willen houden, volgt uit de naar buiten gekomen notulen van de vergadering.

“Sommigen” van de functionarissen benadrukten de noodzaak tot geduld voordat de rente omlaag kan. Anderen zeiden juist dat ze zo nodig ook nog bereid waren om de rente te verhogen.

Naar het stuk werd op de financiële markten erg uitgekeken, voor het geval er extra aanwijzingen in zouden staan over het toekomstige rentebeleid van de Amerikaanse centrale bank. De Fed had de rente tijdens de vergadering opnieuw onveranderd gelaten.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites