logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Wonen

Samen koers bepalen met Obvion

Onder het motto ‘samen koers bepalen’ nodigde Obvion Hypotheken eerder deze maand diverse businesspartners uit om samen figuurlijk op de pedalen te stappen. Het gemêleerde gezelschap streek neer bij Mereveld in Utrecht. Met een blik gericht op de toe


  • Oct 17 2024
  • 62
  • 4539 Views
Samen koers bepalen met Obvion

Onder het motto ‘samen koers bepalen’ nodigde Obvion Hypotheken eerder deze maand diverse businesspartners uit om samen figuurlijk op de pedalen te stappen. Het gemêleerde gezelschap streek neer bij Mereveld in Utrecht. Met een blik gericht op de toekomst, gingen zij daar ‘à bloc’ de uitdagingen van de woningmarkt niet uit de weg.

Nederlands wielerploegleider Merijn Zeeman nam de zaal mee met een inspirerend verhaal over het belang van een goede cultuur. En daar weten ze bij Obvion Hypotheken natuurlijk alles van. Want ook tijdens deze bijeenkomst slaagden ze er in om de Limburgse warmhartige cultuur door te laten klinken. Vanuit dat vertrekpunt gingen de aanwezige businesspartners, waaronder advieskantoren/-organisaties, mediapartners, belangenverenigingen en IT-bedrijven, in diverse groepen aan de slag met een aantal actuele thema’s. Aanbod kwamen verduurzaming en actief klantbeheer. Maar ook de generaties G en Z, de krapte op de woningmarkt en de problemen op de arbeidsmarkt kwamen aan bod.

Tijdens deze deelsessies werden denkkracht en inzicht vanuit verschillende perspectieven gebundeld. Dat resulteerde in een aantal concrete en inspirerende one-minute-pitches. Deelnemers van de themagroep actief klantbeheer riepen de zaal op om aan de slag te gaan met een initiatief om de klant zelf te activeren om met regelmaat een financiële APK uit te voeren. Dat zou een mooi vervolg kunnen zijn op de Wegwijzer voor adviseurs die afgelopen week door een aantal ketenpartners (waaronder Obvion) is gelanceerd.

Parallel werden ideeën geopperd om het woningaanbod te vergroten door de keuzemogelijkheden te verruimen. En een gezamenlijke verantwoordelijkheid te nemen bij de verduurzaming van de woningmarkt door bijvoorbeeld een gezamenlijke aanpak te realiseren voor woningen met een lager energielabel.

Benieuwd naar de eerste afgelegde meters? Check de aftermovie:

Op de goede weg

In de komende periode gaat Obvion samen met een aantal aanwezige businesspartners aan de slag met de uitwerking van de thema’s en initiatieven. Met als uitgangspunt om sámen het verschil te kunnen maken en de koers en verantwoordelijkheid om te zetten van woorden naar daden.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image