logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Wonen

HBC & VCN Summerschool cheque voor ALS

VCN & Hypotheek Business Club kijken terug op een geslaagde 10e editie van de jaarlijkse HBC & VCN Summerschool. Dit jaar werden er vijf webinars aangeboden over hypotheken en kredieten, verspreid over vijf weken. Kennisdelen en uitdokteren s


  • Oct 14 2024
  • 53
  • 3136 Views
HBC & VCN Summerschool cheque voor ALS

VCN & Hypotheek Business Club kijken terug op een geslaagde 10e editie van de jaarlijkse HBC & VCN Summerschool.

Dit jaar werden er vijf webinars aangeboden over hypotheken en kredieten, verspreid over vijf weken. Kennisdelen en uitdokteren stonden centraal en dit alles tezamen met Stichting ALS als goede doel. Bij iedere inschrijving en tijdens de webinars deden de organisatoren een oproep om te doneren en hier werd massaal gehoor aangegeven.

Stichting ALS

Vol trots heeft Michiel van der Linde, directeur van VCN Hypotheken, tijdens HypoVak een cheque t.w.v. 4.733,50 euro overhandigd aan Antoinette Kalkman, directrice van Nationale Waarborg en ambassadrice van Stichting ALS.

Dankzij de QR-code die Harrie-Jan van Nunen MFP op het grote scherm toonde liep het totale bedrag op tot liefst 5.398,50 euro! “Samen ondernemen is ook samen leven”, aldus de initiatiefnemers.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image