logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Wonen

Hypotheek ABN Amro (nog) sneller via DAK

Het aanvraagproces bij DAK voor ABN Amro hypotheken wordt verder geoptimaliseerd. Zo brengen acceptanten die de producten en voorwaarden van de grootbank door en door kennen vanaf nu binnen één werkdag een renteaanbod uit en die termijn geldt ook voo


  • Jun 26 2024
  • 55
  • 3638 Views
Hypotheek ABN Amro (nog) sneller via DAK

Het aanvraagproces bij DAK voor ABN Amro hypotheken wordt verder geoptimaliseerd. Zo brengen acceptanten die de producten en voorwaarden van de grootbank door en door kennen vanaf nu binnen één werkdag een renteaanbod uit en die termijn geldt ook voor de dossierbeoordeling.

De samenwerking tussen DAK en ABN Amro ging van start in 2009. Vanaf dat moment biedt DAK Hypotheken haar leden de optie om hypotheken van ABN Amro aan te bieden. Die aanvragen gaan vanaf vandaag nog sneller. Tim Rijvers, algemeen directeur DAK: “We hebben met ABN Amro ijzersterke en duidelijke SLA’s (service-level agreement) afgesproken, zodat adviseurs ook voor deze hypotheken via DAK kunnen rekenen op een voorspelbaar en snel proces.”

Breed assortiment

Adviseurs kunnen naast de mainstream oplossingen, bij de experts van DAK Hypotheken ook terecht met vragen over specifieke ABN Amro oplossingen. Bijvoorbeeld voor artsen in opleiding, kennismigranten en ondernemers. Een ondernemer kan bijvoorbeeld tot 75% van het zakelijk inkomen uit een onderneming meenemen wanneer hij minimaal 1 jaar ondernemer is. Ook kan hij het zakelijk inkomen tussentijds laten beoordelen. Daarnaast accepteert ABN Amro inkomen in vreemde valuta en zijn belangrijke documenten ook in het Engels beschikbaar.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites