logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Opnames voor 'Men in Black' lagen direct 3 uur stil: "Je wilt echt niet met hem in een hermetisch afgesloten ruimte zitten"

Regisseur onthult dat Will Smith berucht is om zijn winden op de set van Men in Black.


  • Oct 06 2024
  • 40
  • 4195 Views
Opnames voor 'Men in Black' lagen direct 3 uur stil: "Je wilt echt niet met hem in een hermetisch afgesloten ruimte zitten"
Will Smith staat bekend om een hoop dingen: zijn charisma, zijn status als actieheld en zijn controversiële klap bij de Oscars. Sinds afgelopen week wordt iets walgelijks toegevoegd aan dit lijstje.Hier in de podcast van Let's Talk Off Camera with Kelly Ripa vertelde regisseur Barry Sonnenfeld over het werken aan Men in Black met Will Smith en Tommy Lee Jones. Hij herinnerde zich dat de beelden van de transformerende auto in een kleine pod werden gefilmd. Te kleine ruimteBarry zei: "Het werd vergrendeld om te voorkomen dat het open kon vallen. Ik zeg: 'Rol camera' en ik hoor Will: 'Oh Jezus, zo sorry. Tommy, zo sorry. Baz, pak de trap'. En ik hoor Tommy zeggen: 'Het is goed, Will. Geen probleem, Will. Maak je geen zorgen, Will'."Hij vervolgde met: "Will is een windenlater. Sommige mensen zijn zo. Je wilt echt niet met hem in een hermetisch afgesloten ruimte zitten. Je wilt niet eens met hem naar Disney." Set even dichtHij zei: "We evacueerden de set voor 3 uurtjes. En dat is ongelooflijk lang. Nee, hij is een geweldige gast, maar hij laat winden. Sommigen doen dat, anderen niet."
De vraag is nu wel hoe de filmopnamen van de bijbehorende muziekclip gegaan zijn. Te zien aan de YouTube-video van Will Smith zijn die ruimtes ook best klein.Lees ookWill Smith heeft nog steeds spijt van deze blockbuster-flop: "Ik schaam me ervoor"De acteur maakte veel goede keuzes, maar 1999 was toch wel een desastreus jaar....Lees verder

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image