logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

"Onbeschofte" 'Spiderman: No Way Home-acteur' lekte groot Marvel-filmgeheim

En nee, deze keer was het niet de loslippige Tom Holland.


  • Oct 06 2024
  • 38
  • 3557 Views
"Onbeschofte" 'Spiderman: No Way Home-acteur' lekte groot Marvel-filmgeheim
Hoewel Spiderman-acteur Tom Holland altijd op zijn kop krijgt, omdat hij spoilers geeft van zijn nieuwste Marvel-projecten, was het voor Spiderman: No Way Home een andere acteur die moeite had met zijn lippen op elkaar houden.Toen het nieuws bekend werd gemaakt dat Spiderman: No Way Home met Tom Holland uit zou komen, werd er veel gespeculeerd over de terugkeer van de eerdere Spiderman-acteurs Andrew Garfield en Tobey Maguire.Een vervelende ervaringHet was een grootse verrassing voor Marvel-fans en alles werd topgeheim gehouden. In een interview met Esquire vertelde Garfield hoe groot de uitdaging was om dit geheim te houden, al helemaal na een vervelende ervaring met een bezorgdienst. Andrew hield zich samen met co-ster Charlie Cox verscholen in Atlanta en "mensen mochten niet weten" dat ze daar waren. Maar tijdens hun eerste nacht besloten de beroemdheden om een ??bestelling aan huis te laten bezorgen.PaniekDit was het moment waarop Garfield dacht dat hij het "meteen had verneukt". Hij legde uit dat toen de bezorger bij zijn huis aankwam, hij "direct werd herkend" en in paniek raakte.
En die paniek was gerechtvaardigd. De chauffeur tweette dat hij eten had afgeleverd bij het huis van de acteur en hij beschuldigde hem ervan dat hij "enorm onbeleefd" was.OnbeschoftDe tweet ging viraal en Garfield realiseerde zich dat mensen niet alleen begonnen te geloven dat hij in de film zat, maar dat ze hem nu ook nog een "onbeschoft persoon" vonden.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image