logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.


  • Oct 06 2024
  • 35
  • 3012 Views
3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.The Day After Tomorrow (2004)Regie: Roland Emmerich | Cast: Dennis Quaid, Jake Gyllenhaal, Emmy Rossum, e.a. | Kijk direct Na jaren van onverminderde opwarming van de aarde zorgt het broeikaseffect door catastrofale natuurrampen voor chaos over de hele wereld. De planeet blijkt aan de vooravond van een nieuwe ijstijd te staan. Wetenschapper Jack Hall probeert zijn tienerzoon Sam, met wie hij een moeilijke band heeft, te redden uit een zwaar getroffen New York.
The Green Mile (1999)Regie: Frank Darabont | Cast: Tom Hanks, David Morse, Bonnie Hunt, e.a. | Kijk direct Gevangenisbewaker Paul Edgecomb werkt op de beruchte death row-afdeling van de Cold Mountain-gevangenis en krijgt op een dag de immense John Coffey, die is veroordeeld voor kindermoord, onder zijn hoede. Vreemd genoeg blijkt Coffey verlegen, naïef en zelfs bang in het donker te zijn. Bovendien beschikt hij over bovennatuurlijke krachten. Edgecomb besluit alles op alles te zetten om de executie van Coffey te voorkomen.
Legend (2015)Regie: Brian Helgeland | Cast: Tom Hardy, Emily Browning, David Thewlis, e.a. | Kijk direct De identieke tweeling en beruchte gangsters Reggie en Ronnie Kray, die een groot misdaadimperium hebben weten op te zetten, weten keer op keer te ontsnappen aan de autoriteiten in het Londen van de jaren zestig terwijl ze het publiek angst aanjagen. Wanneer Reggie echter verliefd wordt ontstaat er wrijving tussen de broers en begint hun imperium scheurtjes te vertonen.
Lees ookDuistere wereld wordt kijkcijferhit op Netflix en grijpt macht in de top 10Het vervolg op El Hoyo staat nu online en trekt flink wat kijkers op Netflix....Lees verder

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image