logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Duistere wereld wordt kijkcijferhit op Netflix en grijpt macht in de top 10

Het vervolg op El Hoyo staat nu online en trekt flink wat kijkers op Netflix.


  • Oct 06 2024
  • 22
  • 4645 Views
Duistere wereld wordt kijkcijferhit op Netflix en grijpt macht in de top 10
Een van de betere Spaanse Originals is de film El Hoyo uit 2019, waarin een bizarre wereld wordt getoond in een futuristische gevangenis. Sinds deze week staat het vervolg online en dat trekt heel wat kijkers. El Hoyo 2 alias The Platform 2 staat op plaats vier in de Netflix Top 10.El Hoyo 2 is opnieuw geregisseerd door Galder Gaztelu-Urrutia en de streamingdienst omschrijft zijn Original film met woorden als "Duister, Thriller" en "Gevangenis". De hoofdrollen zijn voor onder andere Milena Smit, Hovik Keuchkerian, Natalia Tena en Óscar Jaenada.Matig ontvangenWaar de eerste film nog uitkomt op een prima Tomatometerscore van 81 procent, komt het tweede deel niet verder dan 55 procent. Nog matiger is de score onder het publiek, aangezien de Popcornmeter op slechts 27 procent staat."Binnen het eerste halfuur van The Platform 2 van regisseur Galder Gaztelu-Urrutia wordt duidelijk dat deze terugkeer een ernstige vergissing is," aldus Robert Daniels van RogerEbert.com.Nu op NetflixWil je The Platform 2 graag zien? Je vindt de thriller nu hier op Netflix.
De synopsis: Nadat een mysterieuze leider zijn wetten oplegt in een wreed systeem van verticale cellen, gaat een nieuwkomer in tegen een dubieuze methode om het eten te verdelen.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image