logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Emily Blunt weigerde 'een mannelijke vrouw' te spelen in een van haar beste films

De actrice wist hoge ogen te gooien in de keiharde actiefilm 'Sicario'


  • Jul 08 2024
  • 51
  • 3345 Views
Emily Blunt weigerde 'een mannelijke vrouw' te spelen in een van haar beste films
Vorige week kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Emily Blunt , die liet weten niet meer uit de kleren te gaan. De actrice, vandaag de dag een behoorlijke grote naam in Hollywood, stelt wel vaker eisen voor haar films. Dit deed ze ook in Sicario.Blunt heeft al in de nodige grote films gespeeld, waaronder dus Sicario. In 2015 tekende de actrice voor de hoofdrol in deze keiharde actiefilm van Denis Villeneuve, maar toch had dit er heel anders uit kunnen komen te zien.RolDe actrice kruipt in huid van Kate Macer, een jonge FBI-agente. Zij neemt deel aan een CIA-operatie om de baas van een Mexicaans drugskartel uit te schakelen. Samen met twee huurlingen steekt ze de grens over om naar hem op zoek te gaan, maar dit verloopt toch allemaal heel anders dan verwacht... Ondanks het feit dat Blunt de rol grandioos neerzet en zeker niet onderdoet van haar collega's Josh Brolin en Benicio Del Toro, werd haar rol ook bijna ingevuld door een man. Wat blijkt, de studio wilde voor de rol van Kate een man.AndersRegisseur Villeneuve dacht hier echter anders over. Toen Blunt voor de rol tekende, liet zij ook al snel weten wat zij van plan was met de rol: "Ik heb vanaf het begin gezegd: 'Kate gaat zich niet mannelijk voordoen'. Daar had ik geen interesse in".
"Ik gaaf vond het gaaf om een personage te spelen, dat slim en sterk is, maar dan in een hele andere wereld terecht komt dan ze gewend is. Zij als vrouw botst met de nodige mannen. Het is een interessante balans die Denis en ik in beeld wilden brengen".VervolgenUiteindelijk pakte dit heel goed uit en wisten Villeneuve en Blunt hoge ogen te gooien met Sicario. Beide filmtalenten keerden echter niet terug voor het vervolg, Day of the Soldado, al doe er wel een gerucht de ronde dat Blunt zou kunnen terugkeren voor een mogelijk derde deel.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image