logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

IMDb-ranking explodeert: deze 2024 misdaadfilm stijgt meer dan 2700 plekken

'El Correo' scoort teleurstellende cijfers, maar is nu alsnog een hit op Netflix.


  • May 21 2024
  • 34
  • 2940 Views
IMDb-ranking explodeert: deze 2024 misdaadfilm stijgt meer dan 2700 plekken
Het is altijd interessant om te kijken naar de 'most popular movies' lijst op IMDb, om erachter te komen welke films op dit moment populair zijn. Een film staat enorm hoog nadat deze maar liefst bijna dan 2700(!) plekken steeg.Het gaat hier om de Spaanse film El Correo van regisseur Daniel Calparsoro, o.a. bekend van Salto el Vacío en de Netflix-film Centaur. Eerder dit jaar bracht hij El Correo uit, maar een succes kan deze helaas niet genoemd worden.VerhaalCentraal in de film staat de ambitieuze jongen uit Vallecas Iván (Arón Piper). Als lijfknecht bij een luxe golfclub in Madrid begint hij als koerier voor een organisatie die zich inlaat met witwassen. Hij vervoert aktetassen naar Brussel en Genève, maar wil meer. Op de Costa del Sol is hij omringd door bouwondernemers, corrupte politici, bankiers, atleten, en de Chinese maffia. Iván wil zijn deel van het grote zwarte geld stroom die daar na de invoering van de Euro circuleert.CijfersDe Spaanse thriller scoort teleurstellende cijfers op bekende filmwebsites, zoals een 6 op IMDb en slechts een 33% op Rotten Tomatoes. FilmTotaal- recensente Femke van Kooten zei weer in haar 2/5 sterrenrecensie: "Deze misdaadfilm zou baten bij een boeiender hoofdpersoon en verhaal".
Toch lijkt El Correo nu een tweede kans te krijgen. De film kwam in Spanje al begin dit jaar uit, al moest de rest van Europa wachten tot 10 mei. Hoewel het dus gaat om grotendeels teleurstellende cijfers, is de film nu wel ineens een hit op IMDb.De redenIn de 'Most Popular Movies'-lijst staat El Correo momenteel op plek 42, nadat deze in een mum van tijd maar liefst 2709 plekken steeg! Als gevolg hiervan, staat het zelfs bijvoorbeeld boven andere recente blockbusters zoals Garfield en The Beekeeper.
El Correo, die gebaseerd is op een waargebeurd verhaal, wordt nu namelijk toch veel bekeken op Netflix. Mocht je de film een kans willen geven, dan kan je deze dus vinden op de streaminggigant.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image