logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Vergeten erotische thriller uit 2017 op HBO Max trekt nu heel wat bekijks

De film Unforgettable uit 2017 staat op de vierde plaats in de top 10 van HBO Max.


  • Jul 27 2024
  • 46
  • 3026 Views
Vergeten erotische thriller uit 2017 op HBO Max trekt nu heel wat bekijks
Sinds enige tijd heeft HBO Max net als Netflix een top 10 met best bekeken films op de streamingdienst. Op de vierde plaats staat op dit moment de erotische thriller Unforgettable uit 2017. Weet jij je de film nog te herinneren?Unforgettable is geregisseerd door Denise Di Novi en wordt door HBO Max ingedeeld in de categorieën Thrillers en Drama. De hoofdrollen worden vertolkt door Katherine Heigl en Rosario Dawson en je ziet ook acteurs als Geoff Stults, Isabella Rice en Cheryl Ladd voorbijkomen. OntvangstVerwacht geen hoogvlieger. Unforgettable staat op de Tomatometer op een matige 29 procent na 121 recensies. De publieksscore is met 33 procent ook niet indrukwekkend te noemen. De critics consensus op Rotten Tomamoes luidt als volgt: "Dankzij de getalenteerde cast van Unforgettable is deze thriller de moeite waard om te kijken, ook al slaagt de film er niet in om de campy kansen van het uitgangspunt volledig te omarmen, waardoor de film zijn titel niet waarmaakt."Nu op HBO MaxAls je Unforgettable graag wilt zien, dan vind je de film nu hier op HBO Max.
De synopsis: De jaloezie van een gescheiden vrouw neemt een ziekelijke wending, en ze doet er alles aan om de verloofde van haar ex-man het leven zuur te maken.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image