logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Hyperrealistische actiefilm op Netflix wordt sterk bekeken

De film Gemini Man uit 2019 met Will Smith staat in de Netflix Top 10.


  • Sep 07 2024
  • 50
  • 2784 Views
Hyperrealistische actiefilm op Netflix wordt sterk bekeken
Will Smith had dit jaar al een groot succes met de actiefilm Bad Boys: Ride or Die. De acteur staat bekend om de vele kaskrakers waarin hij te zien is geweest. In 2019 speelde hij een dubbelrol in Gemini Man. Die film staat nu in de Netflix Top 10.Gemini Man is geregisseerd door Ang Lee en Netflix omschrijft de film met woorden als "Fantasierijk" en "Meeslepend". Naast Smith spelen ook Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen en Benedict Wong rollen in de film.Ontvangst teleurstellendVan Lee zagen we al films als Brokeback Mountain (2005) en Life of Pi (2012), maar met Gemini Man, opgenomen met een hoge framesnelheid van 120 frames per seconde, wist hij niet te overtuigen. De film staat op slechts 27 procent op de Tomatometer. De Popcornmeter geeft een veel hogere score: 83 procent. [i]"De indrukwekkende beelden van Gemini Man worden ondersteund door enkele sterke vertolkingen, maar deze sciencefictionthriller wordt fataal ondermijnd door een frustrerend ondermaats verhaal.Nu op NetflixHeb je zin om Gemini Man (nog een keer) te kijken? Sinds het begin deze maand staat de actiefilm online. Je vindt de film nu hier op Netflix.
De synopsis: Een net gepensioneerde scherpschutter moet het opnemen tegen een jongere, sterkere kloon van zichzelf. Deze is gemaakt door een geheime overheidsdienst om hem te doden.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image