logo

Easy Branches Worldwide Network biedt de mogelijkheid en stelt u in staat om uw gastpost bij te dragen op verschillende websites en talen, gericht op elke stad of land

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Films

Lady Gaga op foto 'Joker 2': Transformatie naar Harley Quinn compleet

Zowel haar zangstem als haar outfits zullen compleet anders zijn dan we van de Gaga gewend zijn.


  • Jul 26 2024
  • 50
  • 4578 Views
Lady Gaga op foto 'Joker 2': Transformatie naar Harley Quinn compleet
Lady Gaga debuteert op een nieuwe foto gedeeld door Empire Magazine haar nieuwe Harley 'Lee' Quinn-pak en de zangeres vertelt hoe zang een rol speelt bij de complete transformatie naar de antiheldin van Joker: Folie à Deux.Gaga legt uit aan Empire Magazine dat de zang-en dansnummers een herijking van haar zangtalenten vereiste: "het was anders dan alles wat ik ooit eerder heb gedaan."Lee's unieke zangstem"Mensen kennen me onder mijn artiestennaam, Lady Gaga, toch? Dat ben ik, als die artiest. Maar in deze film speel ik een personage.""Dus ik heb hard gewerkt aan de manier waarop ik zong en om dit te laten klinken als Lee, en niet als mij als artiest," legt de actrice uit.Het weghalen van de technische kantHoe Gaga dit voor elkaar heeft gekregen is het compleet weghalen van de technische kant van zingen: "zelfs mijn ademhaling was anders toen ik zong als Lee," vertelde de zangeres.
"Op het podium heb ik een manier om te zorgen dat ik op toonhoogte ben en op het juiste ritme zit," vertelt Gaga. "Maar Lee zou nooit weten hoe ze dat allemaal moet doen."Valse notenVolgens de artiest mogen we dan ook "valse noten" verwachten die onderdeel uitmaken van Lee's authentieke vorm van zang, iets wat volgens Gaga "volledig van haarzelf" is.
Joker: Folie à Deux, geregisseerd door Todd Phillips en met Joaquin Phoenix als de Joker, is vanaf 3 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen.

Verwant


Deel deze pagina

Gastberichten door Easy Branches

all our websites

image